Hesabım
    Marvel'ın Kadınları Bir Arada!

    Marvel sinematik evreninin güzelleri bir fotoğrafta toplandı.

    Marvel evreninin güzel yıldızları bir fotoğraf karesinde bir araya geldi. Marvel sinematik evreninde, çizgi romanların güçlü süper kadınlarını beyaz perdeye yansıtan yıldızlar birlikte poz verdi.

    Fotoğrafta Galaksinin Koruyucuları'nın Gamora'sı Zoe Saldana, Thor serisinin 3. filmi Thor: Ragnarok'ta tanıştığımız Valkyrie rolündeki Tessa Thompson, Captain Marvel olarak görmeyi beklediğimiz Brie Larson, Yenilmezler'in Kara Dul'u Scarlett Johansson, Black Panther'ın Okoye'si Danai Gurira, Galaksinin Koruyucuları'nın Nebula'sı Karen Gillan, Ant-Man'in büyük aşkı Hope Pym, nam-ı diğer The Wasp'ımız Evangeline Lilly ve Galaksinin Koruyucuları 2 filminin sevilen karakteri Mantis rolündeki Pom Klementieff yer alıyor. Johansson'ın 1.60 santimetre oluşu, ilginç bir görüntüye sebep oldu.

    Elbette Marvel'ın kadın kahramanları bunlarla sınırlı değil. Elizabeth Olsen'ın Scarlet Witch'i, Gwyneth Paltrow'un Pepper Potts'u, Hayley Atwell'in Peggy Sue Carter'ı, Jaimie Alexander'ın Leydi Sif'i gibi birçok kadın kahraman bu karenin dışında kalsa da, gönüllerde bir numara!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top