Hesabım
    Beyaz Perdenin Yeni Nesil Mulan'ı Bulundu!

    Yeni Mulan uyarlamasında, Disney prensesini Liu Yifei canlandıracak.

    Disney prensesi Mulan'ı beyaz perdede kimin temsil edeceği belli oldu. Disney'in animasyonları bir bir gerçek çekimlere dönüştürdüğü zamanlarda, Mulan'ın da yüzü güldü. Çin'in cesur prensesi beyaz perdede Liu Yifei tarafından canlandırılacak.

    Crystal Liu olarak da tanınan Çinli oyuncu, 30 yaşına rağmen bir genç kız edasını taşıyor. Bu da Mulan için oldukça uygun bir imaj. Disney'in, Çin'in efsanevi savaşçısı Hua Mulan'dan ilham alan kurgusal prensesi, hasta olan babası savaşması çin çağrıldığında, onun sağlığı için korktuğundan erkek kılığına girerek savaşa katılıyordu. Çin'in en büyük kadın kahramanlarından birine dönüşen Mulan, bu süreçte hem ülkesi için mücadele veriyor hem de aşkı buluyordu.

    Whale Rider ve McFarland, USA filmlerinin yönetmeni Niki Caro'nun yönetmen koltuğuna oturacağı uyarlama 1999 imzalı animasyon versiyonu temel alacak. Filmin senaryosunu ise Rick Jaffa ve Amanda Silver ikilisi üstleniyor. Orman Çocuğu, Cinderella, Güzel ve Çirkin ve Malefiz gibi sevilen Disney karakteri bir bir beyaz perdede canlı kanlı yer bulurken, bakalım Mulan'ın filmi nasıl olacak?

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top