Hesabım
    Benicio Del Toro "Star Wars: Last Jedi"da Kimi Canlandırıyor?

    "DJ" ile tanışma zamanı!

    Star Wars evreninin "DJ"i, Akademi ödüllü Benicio Del Toro'yla tanışın! 8. devam halkası Star Wars: Son Jedi ile tarafımızı seçeceğimiz gün giderek yaklaşırken, heyecan da giderek büyüyor. Ünlü oyuncunun rolüne dair detaylar açıklandı.

    Luke Skywalker ve Rey'le birlikte mücadeleye atılacağımız ya da Snoke ve Kylo Ren ile yıkıma ortak olacağımız "Star Wars: Son Jedi"da, başarılı oyuncu Del Toro, "DJ" karakterine hayat verecek. Bir çeşit hacker olacak olan karakter hakkında Del Toro; "Bu karakter Bob Dylan ya da Tom Waits şarkısından, hatta bir Dostoyevski, Dickens romanından çıkmış bir karakter gibi. Edebiyatın her dalında onun gibi karakterler var. DJ karakteri bir bıçak gibi, eğer keskin tarafından tutarsanız sizi kesecektir, ancak dibinden tutarsanız işinize çok yarayacak biri olabilir" dedi.

    "Star Wars: Son Jedi"da ağırlık Daisy Ridley'nin canlandırdığı Rey, John Boyega'nın canlandırdığı Finn ve Oscar Isaac'in canlandırdığı Poe'da olsa da, Carrie Fisher'ın canlandırdığı Prenses Leia ve Mark Hamill ile ikonik hale gelen Luke Skywalker da genç ekibe, galaksiyi kurtarma görevlerinde destek veriyor. 

    Han Solo ile Leia'nın oğlu olan Kylo Ren Skywalker'dan aldığı jedi eğitimini terk edip karanlık tarafa geçmiş ve Direniş'i yok etmeye ant içmişti. Bu uğurda kendi babası Han Solo'yu da öldüren Kylo Ren'i durdurmayı başaran kişi ise kendisindeki gücü kullanmayı öğrenen Rey olmuştu. Rey'i kurtarmaya gelen Finn, en sonunda komaya girerken, uzun zamandır kayıp olan Luke Skywalker'ın yerinin de bulunmasıyla birlikte, Rey onun yardımını ve eğitimini alabilmek için peşinden gitmişti. Bakalım yeni filmde hikaye nasıl devam edecek? Adam Driver'ın canlandırdığı Kylo Ren ve Andy Serkis'in hayat verdiği Snoke, bu kez Direniş'i alt edebilecek mi dersiniz?

    Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie'nin bir kez daha rollerine geri döndüğü devam halkasında Akademi ödülü adayı Laura Dern ve Kelly Marie Tran da boy gösterecek. Yönetmenliğini ve senaristliğini Rian Johnson'ın üstlendiği devam halkası 13 Aralık'ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top