Hesabım
    X-Men'in İkonik Mutantları Yeniden Bir Arada!

    Wolverine ve Profesör Xavier yeniden bir araya geldi.

    Sert mutant Logan Lowlett, nam-ı diğer Wolverine ve bilge Charles Xavier, nam-ı diğer Profesör X yeniden bir arada! Beyaz perdenin uzun soluklu fantastik serilerinden X-Men'in iki ikonik mutantı, bir akşam yemeğinde bir araya geldi. Bu küçük buluşmadan gelen fotoğraf da takipçilerin baş tacı oldu.

    Çizgi roman evreninin en sevilen mutantlarından Wolverine'i beyaz perdede canlandıran ve performansıyla ikonikleştiren Hugh Jackman ile X-Men ekibinin liderliğini üstlenen Sir Patrick Stewart, Logan filmi ile rollerine sonsuza kadar veda etmiş olabilir, ancak ikilinin dostluğu hız kesmeden devam ediyor! Jackman ve Stewart bir akşam yemeği için bir araya geldi, Jackman da bu anı sosyal medya üzerinden takipçileri ile paylaştı. Gönderinin iletisine ise "Baba ve oğul yeniden birleşti" yazarak takipçilerinin kalbini adeta fethetti.

    Father and son reunion. @sirpatstew #Logan #Charles #wolverine

    Hugh Jackman (@thehughjackman)'in paylaştığı bir gönderi ()

    İki başarılı oyuncu, Logan filminde son kez ikonik mutant rollerinde boy göstermiş ve hayranlarına son vedalarını etmişlerdi. Logan filminde karşımıza çıkan X-23 olarak adlandırılan genç mutant Laura'nın hikayesine odaklanacak olan bir spin-off projesinin çekileceği dedikoduları kulislerde konuşulmuş olsa da, konuya dair bir gelişme haberi duyulmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top