Hesabım
    "Black Panther" Aksiyona Hazır!

    Marvel'ın yeni kahramanı "Black Panther"ın solo filminden yeni poster yayınlandı.

    Marvel'ın yeni süper kahramanı Black Panther, yüksek aksiyona hazır! Black Panther'ın hikayesini anlatacak olan solo yapımdan yeni uluslararası poster yayınlandı. Dinamik posterde kahramanı, hızla giden bir arabanın üzerinde görüyoruz.

    İlk olarak Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filminde tanıtılan karakter, solo filmde de Chadwick Boseman tarafından canlandırılırken, filmin kötü adamı Erik Killmonger rolünde ise Creed'in başrolü Michael B. Jordan yer alıyor. Böylece Jordan, Creed'in yönetmenliğini üstlenen Ryan Coogler ile tekrar bir araya gelmiş olacak.

    Babasının ölümünden sonra Wakanda Kralı olan T'Challa, hakkı olan tahta sahip çıkmak için izole yaşayan ancak teknolojik açıdan ileri seviyede olan halkına geri döner. Ancak güçlü bir eski düşman yeniden ortaya çıktığında, T'Challa'nın yeterliliği, Wakanda'nın ve tüm dünyanın kaderini tehlikeye atan korkunç bir çatışmaya girince test edilir. İhanet ve tehlike ile karşı karşıya kalan genç kral, düşmanlarını yenmek, halkının güvenliğini ve yaşam biçimini korumak için müttefiklerini toplamalı ve gücünü serbest bırakmalıdır...

    Eski Wakanda üyesi, yeni karanlık taraf ajanı olan Nakia rolünde Lupita Nyong’o'yu ve Dora Milaje üyesi olan ve Wakanda kralı için eş olmak adına eğitilen Okoye rolünde Danai Gurira'yı göreceğimiz filmin geniş kadrosunda ayrıca American Crime Story'nin Emmy ödüllü Christopher Darden'ı Sterling K. Brown, Sherlock dizisinin Dr. Watson'ı, Hobbit serisinin Bilbo Baggins'i Martin Freeman, Letitia Wright, Winston Duke, Florence Kasumba, Sterling K. Brown, John Kani yer alıyor. "Black Panther" ülkemizde 16 Şubat 2018'de yerli sinemalarda dönmeye başlayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top