Hesabım
    "Mamma Mia: Here We Go Again!" Çekimleri Tamamlandı!

    Merakla beklenen devam halkasının çekimlerinin tamamlandığı açıklandı.

    2008 yapımı müzikal Mamma Mia'nın devam halkası çekimlerini tamamladı! "Mamma Mia: Here We Go Again!"in çekimlerinin bittiği haberi, filmin oyuncularından Lily James'in sosyal medya hesabından geldi. Sindirella rolü ile ünlenen, ardından Aşk ve Gurur + Zombiler gibi yapımlarla adını daha da duyuran güzel yıldız, devam halkasının çalıştığı en güzel film olduğunu söylerken, setteki herkesi de çok sevdiğini belirtti.

    That . Is . A . WRAP. This was the happiest most wonderful job. I loved it all. And everyone. Big up mamma Mia 2. Crew . Cast. Abba ! Love you 😱 #mammamia2

    @lilyjamesofficial'in paylaştığı bir gönderi ()

    ABBA'nın unutulmaz şarkılarından ilhamını alan müzikalin devam halkasıyla yeniden büyülü Yunan adası Kalokairi'ye dönüyoruz.

    İlk halkasında Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård, Julie Walters ve Christine Baranski'nin bulunduğu serinin devam halkası için Donna rolünde Akademi ödüllü Streep, Rosie rolünde Walters, Tanya rolünde Christine Baranski, Sophie ve Sky rollerinde Seyfried ile Cooper geri dönerken, İlk filmde Sophie'nin potansiyel babaları olarak boy gösteren Brosnan, Skarsgård ve Oscar ödüllü Firth de Sam, Bill ve Harry olarak bir kez daha seyirci karşısına çıkacak. "Pop müziğin tanrıçası" olarak anılan Cher de filmin kadrosunda yer alan isimler arasında...

    Geçmişten anılarla günümüzü harmanlayacak olan filmde genç Donna'yı Lily James, genç Rosie ve genç Tanya'yı Alexa Davies ve Jessica Keenan Wynn canlandıracak. Filmin erkeklerine gelecek olursak; genç Sam'e Jeremy Irvine, genç Bill'e Josh Dylan ve genç Harry'e Hugh Skinner hayat verecek. The Best Exotic Marigold Hotel'in yazarı Ol Parker'ın senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği filmin müzikleri için de Benny Andersson ve Björn Ulvaeus kadroda yer alıyor.

    "Mamma Mia: Here We Go Again!" 20 Temmuz 2018'de ülkemizde izleycilerle buluşacak!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top