Hesabım
    "Zamanda Kıvrılma"dan Görkemli Türkçe Fragman!

    "Zamanda Kıvrılma"dan gelen fragman büyülü bir dünya sunuyor...

    Klasik çocuk kitabı uyarlaması Zamanda Kıvrılma görkemli fragmanıyla geldi! Fantastik aile filminden gelen büyülü fragmanın Türkçe dublajlı versiyonu burada!

    Meg Murray, dahi kardeşi Charles ve arkadaşları Calvin her genç gibi zaman geçiren bir üçlüdür. Ancak günün birinde bir şey olur ve Meg'le Charles'ın bilim adamı olan babaları ortadan kaybolur. Bilim adamının kaybolmasının ardından onu bulmak da üçlüye düşer. Babalarını aramak için yolculuğa çıkan Meg Murray, Charles ve Calvin maceraya atılırlar. Bu macerada gençlerimiz uzaydan paralel evrenlere kadar pek çok yeri ziyaret edecektir...

    ABD televizyon tarihinin en çok izlenen talk show program sunucularından Oprah Winfrey, sevilen oyuncu Reese Witherspoon, komedinin yeni yüzü Mindy Kaling, Star Trek'in yeni nesil Kaptan Kirk'ü, Wonder Woman'ın büyük aşkı olarak tanınan Chris Pine ve Hollywood'un yükselen yıldızlarından Gugu Mbatha-Raw gibi başarılı isimleri kadrosunda bulunduran filmin genç üçlüsü ise; Meg Murry rolünde Hollywood'un son keşfi Storm Reid, Calvin rolünde Levi Miller, Charles rolünde genç Deric McCabe yer alıyor. 

    Yönetmen koltuğuna "Selma" filmi ile Altın Küre adaylığı, "13th" belgeseli ile de Oscar adaylığı kazanan Ava DuVernay'in oturacağı filmin senaryosunda Karlar Ülkesi filminin yönetmenlerinden Jennifer Lee'nin imzası var. Kadrosunda Zach Galifianakis, André Holland, Michael Peña, Bellamy Young ve Daniel MacPherson gibi isimlere de yer veren fantastik macera filmi 20 Nisan 2018 tarihinde vizyonda olacak!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top