Hesabım
    Liam Neeson'lı "Yolcu"dan Yeni Posterler!

    Liam Neeson'lı "Yolcu" filminden yeni posterler yayınlandı.

    Aksiyon filmlerinin güvenilir adamı Liam Neeson bir kez daha aksiyona atılıyor! Kimliksiz, Non-Stop ve Gece Takibi gibi filmleri sayesinde kurtarma görevlerindeki başarısını kanıtlayan ünlü yıldızın yeni macerası Yolcu filminden 2 yeni poster yayınlandı.

    Michael McCauley her gün işten eve, evden işe bir hayat yaşayan bir iş adamıdır. Aynı zamanda aile babası olan Michael'ın oldukça sıradan bir hayatı vardır. Ancak eşi ile mutlulukla sürdürdükleri evlilik hayatları bir gün tepetaklak olur. Michael kendini bir anda bir komplonun içinde bulduğunda, kendini ve ailesini korumak için her şeyi yapması gerektiğini fark eder...

    Bir kez daha sevdiklerini kurtarmak için şiddete bulaşmak zorunda kalacak olan Neeson'a kadroda Korku Seansı 2'nin Lorraine Warren'ı Vera Farmiga, Hunt For The Wilderpeople'dan tanıdığımız Sam Neill, Korku Seansı evreninde Farmiga'ya eşlik eden Patrick Wilson ve Jonathan Banks gibi isimlerin eşlik ettiği aksiyon filmi "Yolcu"nun yönetmen koltuğunda Neeson ile 4. kez çalışacak olan Jaume Collet-Serra oturuyor. Filmin senaryosunda ise Byron Willinger ve Philip de Blasi ikilisinin imzası var.

    "Yolcu", Chantier dağıtımıyla 12 Ocak 2018'de ülkemizdeki sinemalarda dönmeye başlayacak!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top