Hesabım
    "The Girl in the Spider’s Web"in Kadrosu Genişliyor!

    Sverrir Gudnason da "The Girl in the Spider’s Web" filminde!

    Asi bilgisayar korsanı Lisbeth Salander geri dönüyor! Claire Foy başrollü devam halkası The Girl in the Spider's Web'in kadrosu günden güne genişliyor.

    İsveçli gazeteci ve yazar Stieg Larsson imzalı Millennium serisi, ABD uyarlamasında ikinci halkaya geçiş yapıyor. Uyarlamanın ilk filminde başrolü üstlenen Rooney Mara'nın yerini bu kez The Crown'ın yıldızı Claire Foy alırken, filmin kadrosuna dahil olan son isim de, Borg/McEnroe filminde tenis efsanesi Bjorn Borg'a hayat veren Sverrir Gudnason oldu. İsveçli oyuncu, serinin ilk filminde favori Bond'umuz Daniel Craig'in hayat verdiği Mikael Blomquist rolünü üstlenecek. Kadrosunda Sylvia Hoeks'u da bulunduran filmin kötü adamı ise Claes Bang olacak.

    Çekimleri önümüzdeki yılın Ocak ayında Berlin ve Stockholm'de başlayacak olan yapımın yönetmen koltuğunda Nefesini Tut ile büyük beğeni toplayan yönetmen Fede Alvarez otururken, filmin senaryosunda ise yönetmenle birlikte Steven Knight'ın imzası var. Filmin yapımcıları arasında 2011 yapımı ABD versiyonun yönetmenliğini üstlenen David Fincher da bulunuyor.

    Filmin vizyon tarihine dair henüz bir bilgi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top