Hesabım
    "Jurassic World: Yıkılmış Krallık"tan İlk Detaylar Geldi!

    "Jurassic World: Yıkılmış Krallık"ta neler olacak?

    Merakla beklenen Jurassic World: Yıkılmış Krallık'tan ilk detaylar açıklandı! Dinozorların egemenliğini bir kez daha taçlandıran fantastik bilim kurgu serisinin yeni devam halkasında neler izleyeceğimiz su yüzüne çıktı.

    Başrollerini bir kez daha dinozorlar aleminin sert erkeği Owen Grady'yi canlandıran Chris Pratt ve cesur Claire Dearing'e hayat veren Bryce Dallas Howard'ın üstleneceğini bildiğimiz devam halkasının konusu şöyle olacak; Claire ilk filmde yaşanan facianın ardından, parkı yönetirken birer market ürünü gibi gördüğü dinozorlarla olan yargısı değişiyor ve "Dinozor Koruma Grubu" isimli bir organizasyon kuruyor. Daniella Pineda ve Justice Smith'in canlandırdığı karakterlerle desteklenen bu organizasyonun amacı ise aktif bir yanardağın harekete geçtiği adada yaşayan dinozorları adadan çıkarmanın bir yolunu bulmak. Claire, bu tehlikeli ve zor görevi yerine getirebilmek için de dinozorlara karşı baskınlığını kanıtlamış olan tanıdığı tek kişiden, Owen Grady'den yardım istiyor. İkilinin bir kurtarma görevi amacıyla gittikleri adada ise her şey sarpa sarıyor.

    Serinin Ian Malcolm'ı Jeff Goldblum, bir önceki filmin Dr. Henry Wu'su B.D. Wong, Rafe Spall, James Cromwell, Ted Levine ve başarılı oyuncu Toby Jones'u da kadrosunda bulunduran filmin yönetmen koltuğunda, bir önceki film Jurassic World'ün yönetmeni Colin Trevorrow oturuyor. Senaryosunu yönetmen Trevorrow ile birlikte Derek Connolly'nin üstlendiği 5. devam halkası "Jurassic World: Yıkılmış Krallık" 8 Haziran 2018'de ülkemizde vizyona girecek! 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top