Hesabım
    "Cüce Dedektif Şerlok"ta Kadro Kalabalık!

    Animasyon macera "Cüce Dedektif Şerlok"tan kalabalık kadrolu bir poster geldi.

    Sevimli bahçe cüceleri Gnomeo ve Juliet yeniden maceraya atılıyor! Bahçe cücelerinin heyecanlı yaşamını animasyon versiyonda seyircilerin karşısına çıkaran Cüce Dedektif Şerlok filminden kalabalık kadrolu bir poster geldi. Elbette posterin yıldızı da suratsız dedektifin kendisi oldu.

    Sevimli cüceler Cino ve Jülyet aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte şehre ilk geldiklerinde en büyük istekleri yeni bahçelerini ilkbahar için hazır etmektir. Fakat, kısa bir süre içinde birinin Londra’nın dört bir yanındaki bahçe cücelerini kaçırdığını fark ederler. Ne yapacaklarını bilemeyen Cino ve Jülyet, çareyi ünlü dedektif Şerlok'tan yardım istemekte bulur. Şerlok, kaybolan bahçe cücelerini bulabilecek midir? Bakalım bu sır çözülebilecek mi?...

    2011'de sinemalarımıza uğrayan Sevimli Cüceler Cino ve Jülyet'in devam halkası "Cüce Dedektif Şerlok"un orijinal seslendirme kadrosunda Cino ve Jülyet'i bir kez daha James McAvoy ve Emily Blunt seslendirirken, filmin zeki dedektifini ise Johnny Depp seslendiriyor. Devam halkasının müzikleri ise ilk filmde olduğu gibi Elton John'un imzasını taşıyor.

    Eğlenceli animasyon macera ülkemizde 30 Mart 2018 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top