Hesabım
    Zachary Levi Başrollü "Shazam" Filmine "O" Desteği!

    Zachary Levi'lı "Shazam" filminin kadrosu genişliyor.

    DC Comics kahramanı Shazam'ın beyaz perde macerasında kadro genişliyor! DC çizgi romanlarının şimdiye kadar beyaz perdeye taşınan Batman, Superman gibi süper kahramanlarından çok daha mizahi ve eğlenceli bir tona sahip olan neşeli, kaygısız ve güler yüzlü süper kahraman Shazam, bir oyuncusunu daha buldu!

    Bu yılın hit filmlerinden, Stephen King romanı uyarlaması O'nun öne çıkan karakterlerinden Eddie'yi canlandıran Jack Dylan Grazer, filmin kadrosuna dahil oldu. Genç oyuncunun, "Chuck" dizisi ile tanınan Zachary Levi'ın ünlü süper kahramanı canlandıracağı süper kahraman filminde hangi rolü üstleneceği ise henüz açıklanmadı.

    Shazam, genç Billy Batson'ın ihtiyaç anlarında sihirli sözcükleri söyleyerek dönüşebildiği bir süper kahraman. Bütün çocukların hayalini yansıtan bu senaryo bakalım beyaz perdeye nasıl yansıyacak? "Andi Mack" dizisinin yıldızı Asher Angel'ın genç Billy Batson'ı canlandıracağı filmin yönetmen koltuğunu, filmografisinde Lights Out ve Annabelle: Creation gibi başarılı korku filmlerini barındıran yönetmen David F. Sandberg üstleniyor. "Shazam!"in senaryosunda ise Jack the Giant Slayer senaristi Darren Lemkey'nin imzası var.

    C. C. Beck ve Bill Parker tarafından 1939 yılında yaratılan süper kahraman Shazam'in en azılı düşmanlarından biri olan çılgın bilim adamı Doctor Sivana rolü için Kingsman serisinin Merlin'i olarak çizgi roman evrenine yabancı olmayan Mark Strong düşünülürken, Grace Fulton da filmde Batson'ın arkadaşı olarak boy göstermesi düşünülen isimler arasında yer alıyor. 

    Merakla beklenen süper kahraman macerası Amerika'da 5 Nisan 2019'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top