Hesabım
    Ryan Reynolds Pokemon Oluyor!

    Ryan Reynolds bu kez de sevilen pokemon Pikachu'yu canlandıracak.

    Ryan Reynolds bu kez de ünlü pokemon Pikachu olacak! Dünyada fenomen hale gelen Pokemon çizgi filminin başrol pokemonu Pikachu'nun dedektflik maceralarını işleyecek olan Detective Pikachu filminde, Reynolds ünlü pokemonu canlandıracak.

    Kafa karışıklığını ortadan kaldırmak için belirtelim; Reynolds animasyon bir karakteri canlandırmayacak, yani Pikachu rolü sadece seslendirmeden ibaret değil. Big Little Lies'dan tanıdığımız Kathryn Newton ve The Get Down'ın Justice Smith'i de filmin başrollerinde yer alıyor. Bakalım gönüllerimize Deadpool olarak taht kuran Reynolds, nasıl bir karakterde karşımıza çıkacak?

    Hikaye; Smith'in canlandırdığı karakterin babasının kaçırılması üzerine kurulacak. Babasını bulmak isteyen karakter dedektif Pikachu'nun yardımına başvuracak. Newton da bu kurtarma macerası sırasında ikiliye yardımcı olan, havalı bir gazeteciyi canlandıracak.

    Goosebumps ile karışık eleştiriler alan yönetmen Rob Letterman'ın yönetmen koltuğunu üstlendiği filmin senaryosunda ise Gravity Falls'un yaratıcısı Alex Hirsch ve Galaksinin Koruyucuları senaryosunda kalem oynatan, Captain Marvel'ın da senaryosunu üstlenecek olan Nicole Perlman'ın imzası var.

    2016 yılında açıklanan proje, Nintendo 3DS yapımı oyun Great Detective Pikachu'dan fazla esinlenmeyecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top