Hesabım
    Lady Gaga'lı "A Star is Born"da Müzik ve Romantizm İç İçe!

    Lady Gaga'lı "A Star is Born"dan yeni kare geldi.

    Lady Gaga'yı geçmişe götüren A Star is Born filminden yeni kare geldi! Başrolü gerçek adı Stefani Germanotta olan Lady Gaga ile başarılı oyuncu Bradley Cooper'ın paylaştığı, müziğin içinde geçen dramatik aşk hikayesinden gelen karede romantizm rüzgarları esiyor. İkiliyi birlikte müzik yaparken görüyoruz.

    Film, yetenekli ancak bilinmeyen Ally'yi keşfedince düşüşün eşiğine gelen bir country müzik yıldızı olan Jackson Maine'i konu alıyor. İkili tutkulu bir aşk yaşamaya başlar ve Jack, Ally'yi spot ışıklarıyla buluşturur. Ally'yi şöhrete kavuşturan Jack, Ally'nin kariyerinin hızla kendisininkini gölgede bıraktığını fark eder. Jack kaybolan ihtişamıyla yüzleşmek zorunda kalacaktır...

    An exclusive new look at #BradleyCooper's directorial debut, #AStarIsBorn, is here.✨The remake, also starring #LadyGaga, is a full-bodied take on one of the most oft-made films in the Hollywood canon. "[We’re exploring] what unconditional love is, how hard it is to love someone in this world as a human being, and what that demands," Cooper said of the film. Click the link in our bio to see our full conversation with Cooper. 📷: Neal Preston/Warner Bros.

    Entertainment Weekly (@entertainmentweekly)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Entertainment Weekly'ye konuşan Cooper filme dair; "A Star is Born, koşulsuz sevginin ne olduğu üzerine kurulu bir film. Bu dünyada bir insan olarak birini sevebilmeyi ve bunun zorluklarını irdeliyor" diyor. Cooper ayrıca, Ally karakterinin, filmin daha önceki uyarlamalarında olduğu gibi masum ve narin bir kadın figürü olmadığını, modernize edildiğinin de altını çiziyor. Filmin Jack'ini canlandırmanın yanı sıra, bu yapım ile birlikte ilk yönetmenlik deneyimine imza atan Cooper'a teknik kadroda Oscar adayı görüntü yönetmeni Matty Libatique ve 3 Oscar adaylığı bulunan kurgucu Jay Cassidy de eşlik ediyor.

    1954 ve 1976 olmak üzere toplamda 3 defa beyazperdeye uyarlanan bir klasik olan "A Star is Born"un bu versiyonu için Gaga orijinal şarkı besteledi ve filmde performans sergileyecek. Yeni "A Star is Born", Gaga'nın ilk başrolü olacak.

    "A Star is Born" ülkemizde 19 Ekim 2018'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top