Hesabım
    "Delil.com" ile Kahkaha Tufanı Başlıyor!

    Komedisi bol "Delil.com" yarın sinemalarda!

    Fransız yapımı komedi filmi Delil.com seyircileriyle buluşmak için hazır! İlginç konusuyla dikkat çeken komedi filmi, çarpık aile bağlarını da ti'ye alıyor.

    Greg, ortağı Augustin ve arkadaşları Medhi, özel hayatlarında ortaya çıkmasını istemedikleri bir şey olması durumunda bahaneye ihtiyaç duyan zenginlere bahane sunmaktadırlar. Eşini aldatan, eşcinsel olduğunu gizleyen, aile yemeğinden kaçmak isteyen zenginler onlara başvurmakta, onlar da mükemmel senaryolarla şüphe edilmez bahaneler hazırlamaktadırlar. Ancak Greg'in toz pembe hayatı, hayatının aşkı Flo'nun ailesiyle tanışınca değişir. Zira sevgilisinin babası, müşterilerinden biridir ve Flo'nun annesini aldatmak için Greg'in yardımına başvurmuştur. Artık Greg ve baba, olayı hayatlarındaki kadınlardan gizlemek için birlikte çalışmak zorundadır. Ancak bu süreçte aksilikler peşlerini bırakmayacaktır...

    Eğlenceli komedi filminin yönetmen koltuğunda Fransa'nın hit komedilerinden Babysitting serisinin yönetmeni olarak tanınan oyuncu/yönetmen Philippe Lacheau oturuyor. Başrolünde de yönetmenin kendisinin yer aldığı komedi filminin kadrosunda Tarek BoudaliJulien ArrutiÉlodie Fontan ve Nathalie Baye de bulunuyor. Filmin senaryosunda ise filmin Lacheau ile birlikte filmin oyuncularından Arruti ve Pierre Dudan imzası var.

    Eğlenceli komedi filmi "Delil.com" bu Cuma vizyona girecek! Filmin gösterildiği sinema salonları ise; Ankara Podium Cinemaximum, Burdur Bursim Oscar, Çerkezköy Cinemy Erna, Çorum Özdoğanlar, Eyüp Axis AVM Cinemaximum, Üsküdar Emaar Cinemaximum, Ataköy Cinematrix, Beyoğlu Cinemajestik, Kıbrıs Lefkoşa Ortaköy Lemar, Kırşehir Klas, Şanlıurfa Emek Sineması ve Yalova Kipa Cinemapink olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top