Hesabım
    "The Shape Of Water"dan Türkçe İsim ve Poster!

    "The Shape Of Water"ın yerli ismi belli oldu, Türkçe posteri de çıktı.

    Guillermo del Toro imzalı "The Shape of Water" yerli ismini aldı, Türkçe posteri de geldi! İsmi "Suyun Sesi" olarak belirlenen film, fantazya ile romantizmi harmanlayan modern bir peri masalı tadında...

    Bu yılki Venedik Film Festivali'nden Altın Aslan'la birlikte toplam 4 ödül kazanan fantastik dram filmi, Hellboy ve Pan’ın Labirenti ile beğeni toplayan, Kızıl Tepe ile hayranlarına bir miktar hayal kırıklığı yaşatsa da kendi kitlesini korumayı her daim başaran del Toro'nun sınırsız hayal gücünden yeni bir kesiti seyircilerle buluşturuyor.

    Soğuk savaş dönemi Amerika'sında geçen film, yalnız ve dilsiz bir kadın olan Elisa'nın hikayesini anlatıyor. 1963 yılında geçen hikayede Elisa yüksek güvenlikli bir devlet laboratuarında temizlikçi çalışıyor. İzole hayatında çok az şeye yer veren kadın ile iş arkadaşı Zelda günün birinde devletin gerçekleştirdiği çok gizli bir deneyden haberdar oluyorlar. Bu deney sonucu Elisa hiç ummadığı bir biçimde beklenmedik bir aşkın kollarına atılıyor...

    Filmin başrolünde Sally Hawkins yer alırken, Elisa'nın su altında yaşayan aşkını ise Hellboy'un Abe Sapien'ı, Pan’ın Labirenti'nin Pan'ı, kısacası del Toro'nun kadrolu oyuncusu olan Doug Jones canlandırıyor. Filmin kadrosunda Octavia Spencer, Michael Shannon, Richard Jenkins, Lauren Lee Smith ve Michael Stuhlbarg da yer alıyor.

    Senaryosunda yönetmenle birlikte Vanessa Taylor'ın imzasının bulunduğu "Suyun Sesi", 16 Şubat 2018 tarihinde ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top