Hesabım
    "Maide'nin Altın Günü" ile Macera Başlıyor!

    "Maide'nin Altın Günü" gülmekten kırıp geçirecek!

    Yerli komedinin sevilen yüzlerinden Ezgi Mola'yı kibirli gün teyzesine çeviren komedi filmi Maide'nin Altın Günü nihayet sinemalarda! Yönetmen koltuğuna Caner Özyurtlu'yu oturtan yerli komedi filminde bakalım hırsız kim çıkacak?

    Altın günlerinin şaşaalı ismi Maide teyze, titizliği ve marifetleri ile ünlü bir ev kadınıdır. Mahallenin en havalı altın günlerini yapmasıyla meşhur olan Maide teyzenin geniş de bir gün arkadaşı ağı vardır. Ancak günün birinde, arkadaşlarından şüphe etmesine sebep olacak bir olay başına gelir; altın günlerinden birinde Maide'nin aile yadigarı gerdanlığı çalınır. Gerdanlığı bulmak için işe koyulan Maide, İstanbul dışından gelen ergen yeğeni Yağmur ile bir liste yapar. İkili, güne gelen kadınların tek tek peşine düşecek ve hırsızı bulacaktır. Bu hırsız avı sırasında da bir hayli komik olaylar peşlerini bırakmayacaktır...

    Senaryosunda Serkan Altuniğne ve Çağdaş Dinç'in imzasını taşıyan filmin kadrosunda ergenlik çağındaki yeğen rolünde genç Mesut Can Tomay, Nalan Olcayalp, Gülhan Tekin, Hilmi Özçelik, Demet Gül gibi isimler yer alıyor. Fragmanıyla bile bir hayli güldüren "Maide'nin Altın Günü"ne biletlerinizi hemen alın!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top