Hesabım
    "Jurassic World: Yıkılmış Krallık" Fragmanında Kıyamet Kopuyor!

    Aksiyonu bol "Jurassic World: Yıkılmış Krallık"ın Türkçe fragmanları da yayınlandı.

    Jurassic World: Yıkılmış Krallık'ın merakla beklenen fragmanı geldi! Aksiyonu ve tarih öncesi canavarı bol fragmanın Türkçe versiyonları da yayınlandı.

    Başrollerini bir kez daha dinozorlar aleminin sert erkeği Owen Grady'yi canlandıran Chris Pratt ve cesur Claire Dearing'e hayat veren Bryce Dallas Howard'ın üstleneceği devam halkasında ikilinin ilişkilerinin bir kez daha yürümemiş olduğunu ve ayrıldıklarını görüyoruz. Ancak Claire ilk filmde yaşanan facianın ardından, parkı yönetirken birer market ürünü gibi gördüğü dinozorlarla olan yargısı değişiyor ve "Dinozor Koruma Grubu" isimli bir organizasyon kuruyor. Daniella Pineda ve Justice Smith'in canlandırdığı karakterlerle desteklenen bu organizasyonun amacı ise aktif bir yanardağın harekete geçtiği adada yaşayan dinozorları adadan çıkarmanın bir yolunu bulmak. Claire, bu tehlikeli ve zor görevi yerine getirebilmek için de dinozorlara karşı baskınlığını kanıtlamış olan tanıdığı tek kişiden, Owen Grady'den yardım istiyor. İkilinin bir kurtarma görevi amacıyla gittikleri adada ise her şey sarpa sarıyor...

    Fragmanda gördüğümüz tatlı bir nokta; ilk filmin favori dinozorlarından raptor Blue ile eğitmeni Owen'ın yeniden bir araya gelişi. Fragmanda gördüğümüz yavru raptorun da Blue'nun bebeği olma ihtimali var. Jurassic Park akıllarda kalan "Yaşam bir yolunu bulur" alıntısını bol bol kullanan film, posterinin yanı sıra fragmanına da bu cümleyi serpiştiriyor.

    Jurassic Park serisinin Ian Malcolm'ı Jeff Goldblum, bir önceki filmin Dr. Henry Wu'su B.D. Wong devam halkasında boy gösterecek kişiler arasında yer alırken, Rafe Spall, James Cromwell, Ted Levine ve başarılı oyuncu Toby Jones da filmin yeni yüzleri olacak.

    Yönetmen koltuğunda, bir önceki film Jurassic World'ün yönetmeni Colin Trevorrow'un oturduğu devam halkası "Jurassic World: Yıkılmış Krallık" senaryosunda yönetmen Trevorrow ile birlikte Derek Connolly'nin imzasını taşıyor. "Jurassic World: Yıkılmış Krallık" 8 Haziran 2018'de ülkemizde vizyona girecek! 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top