Hesabım
    !f İstanbul 2018 Seçkisine Dair İlk Detaylar!

    !f İstanbul'da bu yıl hangi filmleri izleyeceğiz?

    Türkiye'nin en sevilen sinema festivallerinden !f İstanbul’un 2018 programı yavaş yavaş belirmeye başlıyor! İstanbul, Ankara, İzmir'i festivallerin gözbebekleriyle buluşturan, merakla beklenen festivalden ilk filmler açıklandı. Açıklanan ilk filmler, festivalin bu yıl da güçlü bir seçkiyle seyircilerinin karşısında olacağının sinyallerini verir nitelikte...

    Önümüzdeki yıl 17. yaşını kutlayacak olan festival gelecek yıl 15 Şubat-4 Mart 2018 tarihleri arasında sinemaseverleri bekledikleri filmlerle buluşturacak. Bu yılki zengin seçkisi merakla beklenen festivalden açıklanan ilk filmler de oldukça iddialı. Festival kapsamında Sean Baker’ın Oscar’a adım adım yürüyen, Willem Dafoe'lu son filmi “The Florida Project”, Rungano Nyoni’nin ödüllere doymayan İngiliz bağımsızı “I Am Not a Witch” ve John Cameron Mitchell’ın Elle Fanning ve Nicole Kidman'lı punk rüyası “How to Talk to Girls at Parties” festivalin seçkisinde yer alacağı açıklanan ilk filmler oldu.

    17. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali, önümüzdeki yıl 15-25 Şubat 2018 tarihleri arasında İstanbul'da start verecek. Ardından festivalin yolu 1-4 Mart arasında Ankara ve İzmir'den geçecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top