Hesabım
    Doctor Who: Christmas Özel Fragmanında Peter Capaldi Veda Ediyor

    "Doctor Who: Twice Upon A Time" adlı bölümle bir devir daha kapanıyor

    Peter Capaldi’nin son kez Doktor rolünde izleyici karşısına çıkacağı Doctor Who’nun Christmas özel bölümünden yeni bir fragman paylaşıldı. Fragmanda, Capaldi’nin vedası için Christmas bölümünün hemen ardından “Doctor Who: Farewell to Peter Capaldi” adlı özel bir bölümün yayınlanacağının müjdesi de verildi.

    Dizinin “Twice Upon a Time” adını taşıyan Christmas özel bölümünde ilk Doktor (David Bradley) ile 12. Doktor (Peter Capaldi)’un yolları kesişiyor ve Bill Potts ile birlikte son bir maceraya atılıyorlar. Peter Capaldi’nin vedasıyla tarihe geçecek olan Twice Upon a Time, 25 Aralık’ta hayranlarıyla buluşacak. Capaldi, Twice Upon a Time’ın ardından bayrağı Jodie Whittaker’a devredecek ve Whittaker popüler serinin tarihindeki ilk kadın Doktor olarak izleyici karşısına çıkacak.

    Colin McFarlane’nin anlatıcılığında ilerleyen Doctor Who: Farewell to Peter Capaldi bölümünde ise Capaldi’nin Doctor Who serüveninin öne çıkan anları yer alıyor. Capaldi ile ilgili arşiv görüntülerinden ve röportajlardan oluşan veda bölümünde, dizinin senaristi ve yürütücü yapımcısı Steven Moffat da şovla ilgili favori anlarını ve hatıralarını anlatıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top