Hesabım
    "Tomb Raider" Posterinde Alicia Vikander Mücadeleye Hazır!

    Alicia Vikander'ın Lara Croft'u canlandıracağı yeni "Tomb Raider" uyarlamasından poster yayınlandı.

    Narin rollerin çiçeği Alicia Vikander bu kez sert kadını oynuyor! Vikander'ın ünlü video oyunu karakteri Lara Croft'u canlandıracağı, 1996 yılında piyasaya sürülen bilgisayar oyununun yeni beyaz perde uyarlaması Tomb Raider'dan poster yayınlandı. Lara Croft son olarak Angelina Jolie tarafından canlandırılmıştı.

    Testament of Youth ve Kod Adı: U.N.C.L.E. ile pekiştirdiği kariyerindeki büyük çıkışını Ex Machina ile yapan ve başarısını Danimarkalı Kız ile taçlandırıp Oscar ödülü sahibi olan Alicia Vikander'ın maceraya atılacağı filmin kadrosunda Croft'un babası Richard Croft rolünde Dominic West'i, Croft'a yardımcı olan gemi kaptanı Lu Ren rolünde Daniel Wu'yu, filmin kötü adamı Mathias Vogel rolünde "Justified", "The Hateful Eight", "Django Unchained" gibi filmleri ile tanınan Amerikalı aktör Walton Goggins'i göreceğiz.

    Babasının ortadan kaybolmasından yedi yıl sonra, 21 yaşındaki Lara küresel ticaret imparatorluğunun başına geçmeyi reddetmiştir ve üniversite dersleri alırken bir yandan da Londra'da bir bisiklet kuryesi olarak çalışmaktadır. Bir noktada babasının kayboluşunu araştırmaya başlar ve son gittiği yeri ziyaret eder: Japonya kıyılarında bir yerde bulunan gizemli bir adadaki bir mezar. Birden bire Lara kendini yalnızca keskin zihniyle, kör inançla ve inatçı ruhuyla silahlanmış bir halde, dezavantajlı bir durumda olduğu bir maceranın içinde bulur. Lara, bilinmeyene doğru yolculuk ederken kendisini sınırlarının ötesine geçirmeyi öğrenmelidir...

    Norveçli yönetmen Roar Uthaug'un yönetmen koltuğunda oturduğu yapımın senaryosunda Geneva Robertson-Dworet ve Alastair Siddons ikilisi kalem oynatıyor. Film ülkemizde 16 Mart 2018'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top