Hesabım
    "İnanılmaz Aile 2"de Ekip Bir Arada!

    Merakla beklenen "İnanılmaz Aile 2" animasyonundan yeni bir kare yayınlandı.

    Dünyayı kurtarmaya ant içmiş İnanılmaz Aile, devam halkasıyla geri döndü! 2004 yılında animasyon severlerin gönlüne taht kuran ailenin yeni maceralarını konu alacak olan İnanılmaz Aile 2'den özel bir kare yayınlandı. Gelen karede ailenin tam kadro bir arada olduğunu ve bir düşmana karşı cephe aldıklarını görüyoruz. Ailenin ebeveynleri Bob ve Helen'ı düşmanı karşılamaya hazır durumda, ailenin minikleri Violet ve Dash'i ise oldukça dehşet içinde görüyoruz. Bebek Jack-Jack ise halinden bir hayli memnun!

    🚨No, your eyes aren’t duping you — this is indeed an exclusive first look at #Incredibles2! Despite 14 years having passed in the real world, you will find the superpowered Parr family exactly where you last saw them way back in 2004, only much sharper and slicker. Click the link in our bio for all the details. 📷: Disney/Pixer #Incredibles #Disney

    Entertainment Weekly (@entertainmentweekly)'in paylaştığı bir gönderi ()

    İlk filmin yönetmen ve senaristi Brad Bird'ün yeniden kamera arkasına geçtiği devam filminin orijinal seslendirme kadrosunda Craig T Nelson; Bob/Mr Incredible, Holly Hunter; Helen/Elastigirl, Sarah Vowell; Violet Parr, Samuel L Jackson; Lucius Best / Frozone ve Huck Milner; Dash Parr olarak yer alacak. 

    Helen/Elastigirl karakterinin, diğer karakterlerden daha fazla öne çıkacağı devam halkasında, Jack-Jack'in süper güçlerinin gelişmeye başlaması sebebiyle, Bob'un ağırlıklı ilgisi küçük süper kahramanda olacak. Helen dünyayı kurtarmakla meşgulken, Bob da Jack-Jack'in süper güçlerini kontrol edebilmesi için onu eğitmeye çalışacak.

    Eğlenceli animasyon filmi 15 Haziran 2018'de sinema salonlarımıza konuk olacak!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top