Hesabım
    The Witcher Ekrana Uyarlanıyor

    Fantastik roman ve oyun serisi Netflix tarafından uyarlanıyor

    İlk olarak, Polonya menşeli bilim kurgu dergisi Fantastyka'da okuyucuyla buluşan Andrzej Sapkowski imzalı The Witcher serisi, Netflix platformu için Lauren Schmidt tarafından ekrana uyarlanıyor.

    The Witcher hikayeleri 1980'li yıllardaki dergi macerasının ardından kitap olarak yayımlanmaya başladı. Serinin ilk romanı Blood of Elves 1993 yılında basımını gerçekleştirirken arkasından eklenen yedi romanla uzun soluklu bir seriye dönüştü. Serideki son roman Season of Storms ise 2013'te hayranlarıyla buluştu. The Witcher önce video oyunu, ardından ise çizgi roman serisi ve televizyon dizisi olarak da uyarlandı. Dizi uyarlaması Polonya televizyonunda izleyici karşısına çıktı.

    The Witcher'ın fantastik hikayesinde, yüzyılı aşkın süredir bir arada yaşayan insanlar, cüceler ve elfler arasındaki barış sona erer ve yeni bir ırklar arası savaş patlak verir. The Witcher olarak nam salan acımasız suikastçı Geralt of Rivia, vaadedilen çocuğun doğumunu beklemektedir. Bu çocuk dünyanın tüm dengesini değiştirecek güce sahiptir.

    The Defenders, Daredevil ve Power gibi popüler serilerde imzası bulunan Schmidt, The Witcher'da yürütücü yapımcı ve shnowrunner olarak görev yapacak. Serinin diğer yürütücü yapımcıları arasında ise Sean Daniel, Jason Brown, Tomek Baginski ve Jarek Sawko var.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top