Hesabım
    Soluksuz Polisiye "Shot Caller" Posterinde Silahlar Konuşuyor!

    Polisiye gerilim filmi "Shot Caller"dan etkileyici bir poster geldi.

    İyi bir aile babasını çete üyesine dönüştüren Shot Caller'dan yeni poster var! Mısır Tanrıları'nın Horus'u, Game of Thrones'un Jamie Lannister'ı Nikolaj Coster-Waldau'nun başrolünü üstlendiği polisiye gerilim filmi "Shot Caller" posterinde isyan ve silahlar başa geçiyor.

    Yönetmenliğini ve senaryosunu Ric Roman Waugh'un üstlendiği filmin kadrosunda Lake Bell, Emory Cohen, Jon Bernthal, Jeffrey Donovan, Benjamin Bratt ve Holt McCallany de bulunuyor. 

    Jacob Harlon sevecen bir aile babası ve başarılı bir iş adamıdır. Ancak bir kutlama sonrası içkili bir şekilde araba kullandığında bir araba kazası yaşar ve yolcunun ölümüne sebep olur. Maksimum güvenlik cezaevine geldiğinde kısa sürede şiddetle yüz yüze kalır. Yeni hayatına adapte olan Jacob, gücü ve istihbaratı hapishane duvarlarının ötesinde bile çetesi için önemli hale gelen gangster Money'e dönüşür. Serbest bırakılmasının ardından polisten tehditler almasının yanı sıra hapisteki arkadaşları tarafından da son bir çete işi yapmak zorunda bırakılacaktır...

    17 Haziran'da Los Angeles Film Festivali'nde ilk kez seyircilerin karşısına çıkan film 15 Aralık'ta İngiltere'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top