Hesabım
    Outlander’ın 4. Sezonundan İlk Teaser Yayınlandı

    Altın Küre adayı dizinin dördüncü sezonundan ilk görüntüler yayınlandı

    Geçtiğimiz akşam üçüncü sezon finalini yapan Outlander’ın yeni sezonundan ilk teaser geldi. Teaser, final bölümünün peşi sıra Starz ekranında yayınlandı.

    Outlander’ın yeni sezonu 13 bölümden oluşuyor ve Diana Gabaldon’ın imzasını taşıyan, çok satan Outlander serisinden uyarlanıyor. Dördüncü sezon, sekiz romandan oluşan serinin dördüncü kitabı "Drums of Autumn"dan ekrana aktarılıyor.

    Aşk, bilim kurgu, tarih ve macera türlerini tek bir masalda bir araya getiren Outlander önümüzdeki sezonda da Claire ve Jamie Fraser’ın romantik maceralarını ele almaya devam ediyor. Bu sezonda Claire ve Jamie’nin Amerika’da yaşama serüveni konu edinilecek. Dizinin çekimleri ise İskoçya’da gerçekleştiriliyor.

    Dördüncü sezonun oyuncu kadrosunda Maria Doyle Kennedy ve Ed Speleers yeni yüzler olarak dikkat çekiyor. Sophie Skelton ve Richard Rankin, Brianna ve Roger rollerinde geri dönerlerken Lauren Lyle ve Cesar Domboy’ı da Marsali ve Fergus olarak izlemeye devam edeceğiz.

    Diana Gabaldon’ın Outlander serisi dünya genelinde 28 milyondan fazla satıldı ve her bir kitabı New York Times çok satanlar listesine girmeyi başardı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top