Hesabım
    Woody Harrelson da mı "Venom"da?

    Usta oyuncu Woody Harrelson'ın adı merakla beklenen süper kahraman filmi "Venom" ile anılıyor...

    Tom Hardy'li Venom uyarlamasının kadrosundan gelişmeler var. Yeni nesil Mad Max'imiz, Diriliş'teki performansıyla Oscar adaylığı kazanan yakışıklı oyuncunun Marvel çizgi roman evreninin ezeli kötülerinden Venom'a hayat vereceği uyarlamanın kadrosu için adı geçen yeni oyuncu ise Woody Harrelson.

    Variety'de yer alan habere göre, Katil Doğanlar, Zombieland ve son olarak True Detective dizisinde karşımıza çıkan, 2 Oscar adaylığı bulunan ünlü oyuncu filmde birinin sağ kolunu canlandıracak. Ancak Sony'den, ünlü oyuncunun kadroya dahil olduğuna dair bir açıklama gelmedi. Konuya dair henüz herhangi bir bilgi bulunmuyor.

    Marvel çizgi romanları boyunca Örümcek-Adam (Peter Parker) ve Deadpool'u (Wade Wilson) etkisi altına alabilmiş olan uzaylı organizma Venom'un Örümcek-Adam çizgi romanlarında bolca yer bulan Eddie Brock'u nasıl etkileyeceğini hep birlikte göreceğimiz yapımda, sadece simbiyoz hâlinde yaşayabilen ve adrenalinle beslenen, girdiği vücuda Örümcek-Adam'ınkine benzer yetenekler kazandıran organizmanın farklı bir biçimde ele alınıp alınmayacağı bilinmiyor. 

    4 Oscar adaylığı bulunan güzel oyuncu Michelle Williams'ın bölge savcısı karakterinde karşımıza çıkacağı "Venom" filminde ayrıca, Altın Küre adayı Riz Ahmed ile rol aldığı dizilerin yanı sıra yaptığı seslendirmelerle de öne çıkan Jenny Slate de kadroda yer alıyor.

    Zombieland'ten tanıdığımız Ruben Fleischer'ın yönetmen koltuğunu üstlendiği filmin senaryosunda ise Scott Rosenberg ve Jeff Pinkner imzası var. Şu sıralar Marvel sinematik evreninin baş tacı olan Örümcek-Adam serisiyle aynı evreni paylaşmayacak ve Marvel'ın eğlenceli ve renkli dozundan çok daha karanlık bir tonda olacak. Filmin çekimleri hala devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top