Hesabım
    "Star Wars: Son Jedi" İçin Biletler Burada!

    "Star Wars: Son Jedi" filmine biletinizi hemen alın!

    Merakla beklenen Star Wars: Son Jedi için geri sayım nihayet sona erdi! Uzak bir galaksiden gelip de dünyanın her yerinden hayranlar edinen bilim kurgu serisinin 8. devam halkası "Star Wars: Son Jedi" bugün itibariyle sinemalarımızda dönmeye başlıyor! Biletinizi hemen buradan alın!

    Yoluna yeni karakterlerle ilerleyen yeni nesil Star Wars üçlemesinin baş kahramanları; Daisy Ridley'nin canlandırdığı Rey, John Boyega'nın canlandırdığı Finn, Adam Driver'ın canlandırdığı Kylo Ren ve Oscar Isaac'in canlandırdığı Poe olsa da, serinin ikonik karakterleri; Carrie Fisher'ın canlandırdığı Prenses Leia ve Mark Hamill ile ikonik hale gelen Luke Skywalker da genç ekibe, galaksiyi kurtarma görevlerinde destek veriyor.

    Serinin 7. devam halkası, aynı zamanda yeni nesil üçlemenin de ilk filmi olan "Star Wars: Güç Uyanıyor"da karşımıza çıkan Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Andy Serkis ve Gwendoline Christie bir kez daha rollerine geri dönerken, serinin yeni yüzleri ise usta oyuncu Benicio del Toro, Akademi ödülü adayı Laura Dern ve Kelly Marie Tran oluyor.

    Yeni üçlemenin ilk filmi Star Wars: Güç Uyanıyor'da, Han Solo ile Leia'nın oğlu olan Kylo Ren Skywalker'dan aldığı jedi eğitimini terk edip karanlık tarafa geçmiş ve Direniş'i yok etmeye ant içmişti. Bu uğurda kendi babası Han Solo'yu da öldüren Kylo Ren'i durdurmayı başaran kişi ise kendisindeki gücü kullanmayı öğrenen Rey olmuştu. Rey'i kurtarmaya gelen Finn, en sonunda komaya girerken, uzun zamandır kayıp olan Luke Skywalker'ın yerinin de bulunmasıyla birlikte, Rey onun yardımını ve eğitimini alabilmek için peşinden gitmişti. Bakalım yeni filmde hikaye nasıl devam edecek? Kylo Ren ve Andy Serkis'in hayat verdiği Snoke, bu kez Direniş'i alt edebilecek mi dersiniz?...

    Rian Johnson'ın yönetmenliğini ve senaryosunu üstlendiği devam halkasını kaçırmamak için biletinizi hemen alın!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top