Hesabım
    "Shazam"ın Arkadaş Grubu Genişliyor!

    Neşeli süper kahraman filmi "Shazam"ın kadrosuna yeni isimler katıldı.

    Neşeli süper kahraman Shazam'ın arkadaş grubu yavaş yavaş belli oluyor! DC çizgi romanlarının, diğer süper kahramanlardan farklı olarak kaygısız ve güler yüzlü yapısıyla öne çıkan süper kahramanı Shazam'ın beyaz perde macerasında kadro genişlemeye devam ediyor.

    Son olarak kadrosuna bu yılın hit filmlerinden, Stephen King romanı uyarlaması O'nun öne çıkan karakterlerinden Eddie'yi canlandıran Jack Dylan Grazer'ı katan projenin yeni takviyeleri ise Ian Chen (Fresh Off the Boat) ve Jovan Armand (Bella and the Bulldogs) oldu. İkili, Shazam'ın arkadaşları Eugene ve Pedro karakterlerini canlandıracak. Böyle Shazam'ın aynı evde yaşadığı arkadaşları kadroda yer alan Grace Fulton ile birlikte dörde çıkmış oldu. 

    C. C. Beck ve Bill Parker tarafından 1939 yılında yaratılan süper kahraman Shazam, genç Billy Batson'ın ihtiyaç anlarında sihirli sözcükleri söyleyerek dönüşebildiği bir süper kahraman. Sihirli sözcükleri söylediği an dünyanın en güçlü ölümlüsüne dönüşen karakter, gündelik hayatında okul ödevleri gibi meselelerle boğuşurken, süper kahraman olduğunda da dünyanın güvenliği için mücadele veriyor. Süleyman'ın bilgeliği, Herkül'ün gücü, Atlas'ın dayanıklığı, Zeus'un görlemi, Aşil'in cesareti ve Merkür'ün hızına sahip olan karakter, edindiği güçlerin sahiplerinin baş harfleri ile S.H.A.Z.A.M. adını alıyor.

    "Andi Mack" dizisinin yıldızı Asher Angel'ın genç Billy Batson'ı canlandıracağı filmde erişkin süper kahramana ise "Chuck" dizisi ile tanınan Zachary Levi hayat verecek. Filmin yönetmen koltuğunu, filmografisinde Lights Out ve Annabelle: Creation gibi başarılı korku filmlerini barındıran yönetmen David F. Sandberg üstleniyor. "Shazam!"in senaryosunda ise Jack the Giant Slayer senaristi Darren Lemkey'nin imzası var.

    Shazam'in en azılı düşmanlarından biri olan çılgın bilim adamı Doctor Sivana rolü için Kingsman serisinin Merlin'i olarak çizgi roman evrenine yabancı olmayan Mark Strong'un düşünüldüğü de kulislerde dolaşan dedikodular arasında... Merakla beklenen süper kahraman macerası Amerika'da 5 Nisan 2019'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top