Hesabım
    Netflix'in A Christmas Prince için Attığı Tweet Tartışma Yarattı

    Netflix yaptığı açıklamada kendini savundu

    Netflix geçtiğimiz günlerde platformun 2017 izlenme verilerini açıklamış ve ardından Twitter hesabından paylaştığı bir tweet’le tartışmalara yol açmıştı.

    Twitter’daki Netflix hesabından, 53 kullanıcının 18 boyunca her gün A Christmas Prince adlı Noel filmini izlediği belirtilirken bu kullanıcılara hitaben “Sizi kim üzdü?” yazılmıştı. Çoğu kullanıcının eğlenceli bulduğu bu tweet üzerinden gizlilik tartışması başladı.

    Bir kesime göre Netflix’in kullanıcı alışkanlıklarını ve seçimlerini bu kadar yakından takip etmesi rahatsız edici bir durumken kimisi ise platformun kullanıcıların ne izlediğini bilmesinin sürpriz olmadığını düşünüyor.

    Tartışmalar sürerken Netflix’ten konuyla ilgili bir açıklama geldi.  Üyelerinin gizliliğinin önemli olduğunu belirten şirket tweet’teki görüntülenme bilgisinin, spesifik kişiler bazında elde edilmediğini; toplam izlenme trendlerini yansıttığını söyledi.

    Netflix’te yayınlanan romantik komedi “A Christmas Prince” genç ve yetenekli gazeteci Amber’ın, yakın zamanda kral olacağı kesinleşen yakışıklı Prens Richard’ı haber yapmak üzere İngiltere’ye gitmesini konu ediniyor. Alex Zamm’in yönettiği filmin başrollerini Rose McIver, Ben Lamb, Alice Krige, Honor Kneafsey ve Sarah Douglas paylaşıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top