Hesabım
    Jennifer Lawrence, Luca Guadagnino'nun Yeni Filminde!

    Güzel oyuncu Jennifer Lawrence, "Call Me By Your Name"in yönetmeniyle iş birliği yapacak.

    Hollywood'un göz bebeği Jennifer Lawrence'ın yeni projesi belli oldu! Açlık Oyunları ve Düzenbaz filmleriyle göz dolduran, Umut Işığım filmindeki rolüyle Oscar ödülüne layık görülen ve 3 tane de Oscar adaylığı bulunan 27 yaşındaki oyuncu, bu yıl festivallerde büyük beğeni toplayan "Call Me By Your Name"in yönetmeniyle aynı projede yer alacak.

    "Call Me By Your Name"in İtalyan yönetmeni Luca Guadagnino'nun yönetmen koltuğunda oturacağı projede Lawrence da başrolü üstlenecek. Hannah Kent’in Türkçe'ye Ölü Gömme Törenleri olarak çevrilen kitabından uyarlanan film, halka açık idam edilen son kadın olan Agnes Magnusdottir'in hikayesini temel alıyor.

    1828 yılında İzlanda’nın kuzeyindeki bir çiftlikte geçen hikayede, hunharca öldürülmüş 2 erkeğin cinayeti aydınlatılmaya çalışılmaktadır. Cinayetin faili olduğuna karar verilen Agnes Magnusdottir hakkında idam kararı verilir. İdam cezasının infazına kadar Hristiyan bir ailenin yanında gözetim altında tutulan Agnes, İzlanda Yüksek Mahkemesi'nin cezasını onaylamasını beklemektedir. İlk olarak Agnes'tan nefret eden aile bireyleri, kışın sert koşulları sebebiyle tek bir odada sıkışıp kaldıklarında, birbirleriyle yeni duygusal bağlar kurmaya başlayacaklardır...

    Şu sıralar kült korku yapımı Suspiria'nın yeniden çekimiyle meşgul olan Guadagnino'dan önce filmin yönetmen koltuğu için Açlık Oyunları'nın yönetmeni Gary Ross ile anlaşılmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top