Hesabım
    Luke Skywalker'dan Hain Kostok'a: Star Wars Konsept Fragmanı!

    Star Wars konsept çizimlere bağlı kalınarak çekilseydi sizce nasıl değişimler olurdu?

    Beyaz perdenin ikonik bilim kurgu serilerinden Star Wars, dün itibariyle 8. devam halkası Star Wars: Son Jedi'ı yerli seyircilerin beğenisine sundu. Yeni nesil karakterlerle yoluna devam eden macera şu sıralar seyircileriyle buluşmaya devam ediyor ve yeni yeni karakterleri seyircilerin önüne sürüyor. Ancak hepimiz biliriz ki, klasikler unutulmazdır...

    Star Wars hayranları çizer Ralph McQuarrie'nin ismini hatırlayacaktır. Kendisi 1977 yapımı ilk Star Wars filmi için konsept çizimlere imzasını atan kişiydi. McQuarrie'nin çizimleri sayesinde beyaz perdede yer alan pek çok şey ikonik hale gelirken, çizimlerde yer alan kimi şeyler de değiştirilmişti. Orlando'daki dijital animasyon ve görsel efekt okulu DAVE öğrencileri, bu değişimlerin yapılmamasının filmi çok farklı bir noktaya taşıyabileceğini gözler önüne sermek istemişler. Bu yüzden de çizerin eserlerini temel alarak kısa bir konsept fragman hazırlamışlar.

    Baştan uyaralım; daha parlak bir C-3PO, zırhlı bir R2-D2 ve ışın kılıcı sallayan bir Stormtrooper gibi sürprizleri barındıran fragmanda özellikle Luke ve favori Wookiemiz Chewbacca oldukça farklı görünüyor!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top