Hesabım
    Kevin Hart Bu Kez Kötü Tarafta!

    Kevin Hart yeni filminde bir tetikçiyi canlandıracak.

    Komedyen Kevin Hart yeni projesinde eline silahı alacak! Ride Along serisi ve 2016 yılında başrolü Hollywood'un sert adamı Dwayne Johnson ile paylaştığı komedi filmi Merkezi İstihbarat ile seyircilerin gönlünü fetheden, binlerce kişinin bilet kuyruğuna girdiği, "What Now?", "Let Me Explain" gibi başarılı stand-up gösterileri ile gülmekten kırıp geçiren komedyen, bu kez bir tetikçiye hayat verecek.

    Aksiyon komedi tarzında olacak olan filmin ismi On the Run olarak açıklandı. Universal Pictures'ın yapımını üstlendiği komedi filminin senaryosunda ise, Kevin Hart/T.I. yapımcılığında çekilecek olan The Studio isimli televizyon dizisinin senaristi Aeysha Carr'ın imzası olacak. Bu yılın beklenmeyen hitlerinden olan "Girls Trip" filminin yapımcısı Will Packer, Hart ile birlikte filmin yapımcılığını üstlenecek. "On the Run", oyuncu Kevin Hart ve yapımcı Will Packer'ın ortak çalıştıkları ilk proje değil, ikili daha önce Ride Along serisi ve henüz vizyona girmeyen Universal yapımı komedi "Night School"da da birlikte çalışmıştı.

    Kevin Hart filmin merkezindeki tetikçi karakterini canlandıracak. Ancak bu tetikçinin son aldığı iş umduğu gibi gitmeyecek. Öldürmesi istenen hedef beklediği gibi çıkmayınca tetikçinin planı bir hayli ters tepecek. Filmin prodüksiyonunun ne zaman başlayacağına dair henüz bir bilgi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top