Hesabım
    Big Little Lies’a Üçüncü Sezon mu Geliyor?

    Senarist David E. Kelley olasılıkların önüne kapatmadı

    HBO

    Uzun süredir geleceği belirsiz kaldıktan sonra geçtiğimiz hafta, ikinci sezon onayını resmi olarak alan HBO dizisi Big Little Lies için üçüncü sezon ihtimali de doğdu.

    Başlangıçta mini dizi olarak tasarlanan Big Little Lies’ın senaristi David E. Kelley Hollywood Reporter’la yaptığı söyleşide dizinin ikinci sezondan sonra devam edebileceğinin sinyallerini verirken kendisinin yalnızca bir yıl daha dizide devam edeceğini söyledi.

    Kelley ayrıca dizinin, Emmy ve Altın Küre’lerde mini dizi olarak değerlendirilmesi üzerine ortaya çıkan tepkilere de cevap verdi. Dizi bu Emmy ve Altın Küre ödüllerinde Mini Dizi kategorisinde aday gösterilmiş ve hemen ardından dizinin ikinci sezonuna resmi onay gelmişti. Kimileri tarafından HBO'nun bu hareketi şaibeli bulunmuştu. Kelly, Big Little Lies’ın mini dizi olarak başladığını ve ilk sezonun yapımının bu şekilde gerçekleştiğini; bu yüzden de bu kategoride aday gösterilmelerinin yanlış olmadığını söyledi. Kelley “Bu yolculuğa başladığımızda ikinci sezon gibi bir düşüncemiz yoktu” dedi.

    İkinci sezonunda Big Little Lies'ın senaryosu bir kez daha David E. Kelley'e emanet edilirken en büyük yenilik ünlü yönetmen Andrea Arnold'ın ekibe katılması oldu. Big Little Lies'ın ilk sezonuna imza atan ünlü yönetmen Jean-Marc Vallée ise yeni sezonda yalnızca yürütücü yapımcı olarak devam edecek.

    Oyuncu kadrosunda Nicole Kidman ve Reese Witherspoon ikilisi dışında kesinleşen bir isim olmasa da Shailene WoodleyAlexander Skarsgard ve Laura Dern'ün başı çektiği orijinal kadronun geri dönmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top