Hesabım
    Ahmet Kural ve Murat Cemcir'li "Ailecek Şaşkınız"dan İlk Poster!

    Komedi ikilisini geri döndüren "Ailecek Şaşkınız" 2 Mart 2018'de sinemalarda!

    Ahmet Kural ve Murat Cemcir, yerli komedi Ailecek Şaşkınız ile geri dönüyor! "Çalgı Çengi" ve "Düğün Dernek" serilerinin yanı sıra, sevilen dizi "İşler Güçler" ile de gönüllere taht kuran komedi ikilisi Ahmet Kural ve Murat Cemcir posterin de odak noktası! Gelen ilk posterde ikiliyi bir saman yığınının üzerinde, iki dirhem bir çekirdek giyinmiş vaziyette görüyoruz.

    İkilinin önceki projelerinde birlikte çalıştıkları Selçuk Aydemir'in filmin yönetmen koltuğunun yanı sıra senaristliğini de üstlendiği "Ailecek Şaşkınız", zengin oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Yerli komedi filminde Kural ve Cemcir'e, Saadet Işıl Aksoy, Çağlar Ertuğrul, Cengiz Bozkurt, Günay Karacaoğlu, Mustafa Alabora ve Çağlar Ertuğrul da eşlik ediyor. 

    Gökhan Tiryaki'nin görüntü yönetmenliğini üstleneceği Ailecek Şaşkınız" filminde Ahmet Kural zengin bir müteahhitin oğlu olan yakışıklı Ferhat'ı, Murat Cemcir, Ferhat'ın beraber çalıştığı çocukluk arkadaşı olan Gökhan'ı, Saadet Işıl Aksoy ise Ferhat'ın aşık olduğu güzeller güzeli Elif karakterine hayat verecek.

    TR 40 33 Production yapımı olan komedi filmi "Ailecek Şaşkınız", 2 Mart 2018'de sinema salonlarımızda yerini alacak!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top