Hesabım
    Beklenen Haber: Disney ve 20th Century Fox Anlaşma Masasında!

    X-Men ve Fantastik Dörtlü Marvel evrenine geri dönebilir!

    Marvel çizgi romanları hayranlarının en büyük hayallerinden biri gerçek oluyor! Haftalardır kulislerde dönen dedikodular sonuca ulaştı ve müjdeli haber geldi; çizgi roman aleminin en güçlü karakterlerini bünyesinde barındıran Disney ve 20th Century Fox anlaşmaya oturdu! Disney'in 20th Century Fox sinema ve televizyon haklarını satın alması halinde, DeadpoolX-Men ve Fantastik Dörtlü gibi Marvel evreninin sevilen karakterleri, Yenilmezler, Örümcek-Adam ve Black Panther gibi fenomen süper kahramanlarla aynı perdeyi paylaşabilir! Bu anlaşma karşılığında Disney'in 20th Century Fox'a önerdiği miktar ise 52.4 milyar dolar.

    Aynı kadrajda, yan yana ya da karşı karşıya da olsa, iki çizgi roman ekibinin aynı evreni paylaşması, aynı zaman çizelgesinde yer alması Marvel hayranları için şenlik havası anlamına gelir. Marvel 1990'lı yıllarda yaşadığı finansal krizin sonucu olarak pişman olacağı bir kararla, kimi çizgi roman karakterlerinin haklarını farklı yapım şirketlerine satmıştı. Bu sürecin sonucunda Universal Hulk'ın haklarını, Sony Örümcek-Adam'ın haklarını ve Fox da Fantastik Dörtlü ile X-Men'in haklarını satın almıştı. Hatasını fark eden Marvel, geçtiğimiz yıllar içinde Hulk ve Örümcek-Adam'ın haklarını geri almayı başarmış ve iki karakteri de Yenilmezler ekibine dahil edebilmişti. Çizgi romanlarda sıklıkla yer bulan Deadpool & Spider-Man arkadaşlığı gibi Marvel hayranlarının beklediği pek çok senaryo artık gerçekleşebilme ihtimaline sahip!

    Marvel'ın sayısız çizgi romanının yaratıcısı Stan Lee, Eylül ayında çizgi roman hayranlarının gönlüne su serpecek açıklamalarda bulunmuştu. Marvel'ın er ya da geç çizgi roman kahramanlarını yeniden bir araya getireceğini açıklayan Lee, "Endişelenmeyin. Önümüzdeki birkaç yıl içinde bakmaya zamanınızın kalmayacağı kadar çok Marvel süper kahramanı göreceksiniz" demişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top