Hesabım
    Natalie Portman'lı "Yok Oluş" ile Yeni Bir Dünyayı Keşfedin!

    Natalie Portman'lı bilim kurgu filmi "Yok Oluş"tan etkileyici bir fragman geldi.

    Natalie Portman'lı Yok Oluş'tan gelen fragman büyülüyor! Jeff VanderMeer'in "Southern Reach" üçlemesinin ilk bölümüne dayanan fütüristik gotik korku uyarlaması "Yok Oluş"tan gelen fragman, bize dünyanın farklı bir versiyonunu keşfetme ve deneyimleme şansı veriyor.

    Gerçekleşen anormal faaliyetlerden dolayı hükümet tarafından gizlice karantinaya alınan gizemli “Area X” bölgesi, onyıllardır kıtanın geri kalanından ayrıdır. Doğa, insan uygarlığının son izlerini de bölgeden silmiş durumdadır. İlk keşif gezisi, bozulmamış, cennet gibi bir doğanın süregeldiğini rapor etmektedir. Bölgeye giden 2. keşif grubu toplu intiharla, 3. keşif grubu dost ateşiyle, en sonuncu olan 11. keşif grubu ise kendilerinin bir gölgesi olarak geri dönmüş ve kısa süre sonra kanserden ölmüştür. 12. keşif grubunu oluşturan bir biyolog, bir antropolog, bir psikolog ve bir araştırmacı, kendilerini nelerin beklediğini bilmeden bölgeye giriş yapar. Görevleri araziyi haritalamak, örnek toplamak ve bütün gözlemlerini raporlamaktır. Akıl almayacak topografik anomalilere ve yeni yaşam biçimlerine şahit olan ekibin birbirlerinden sakladıkları sırların ortaya çıkması ise her şeyi değiştirecektir...

    Jackie, Siyah Kuğu ve Leon filmlerinin Oscar ödüllü güzel oyuncusu Natalie Portman'ın görev sırasında yaralanan eşinin peşinden atıldığı macera ile yeni yaşamlar keşfedeceği filmin kadrosunda Jennifer Jason Leigh, Gina Rodriguez, Tessa Thompson ve Ex-Machina'nın ardından yeniden yönetmenle birleşecek olan Oscar Isaac de yer alıyor. Filmin yönetmenliğini Ex-Machina'ya imza atan Alex Garland üstleniyor.

    "Yok Oluş" ülkemizde 9 Mart 2018'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top