Hesabım
    Çağan Irmak İmzalı Gülizar Dizisinden Fragman Geldi

    Çağan Irmak’ın Kanal D’de izleyiciyle buluşacak Gülizar dizisine ilk bakış

    Yıllar sonra ​​ekranlara dönen ünlü yönetmen Çağan Irmak’ın imzasını taşıyan Gülizar, ilk fragmanıyla görücüye çıktı. Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan diziden paylaşılan ilk görüntüler sosyal medyada beğeniyle karşılandı.

    Gülizar, Kanal D’nin bir diğer dizisi Vatanım Sensin’in de yapımcı şirketi olan 03 Medya’nın imzasıyla hayata geçiriliyor. Çağan Irmak’ın yönetmenliğini üstlendiği dizinin senaryosunda ekranların usta kalemi Mahinur Ergun’un imzası var. Merakla beklenen yapımın oyuncu kadrosunda ise Farah Zeynep Abdullah, Şerif Sezer, Berk Cankat, Berk Erçer, Zuhal Gencer ve Berkay Ateş gibi isimler yer alıyor.

    Gülizar, diziye adını da veren başkarakter Gülizar’ın hayat hikayesini ekrana getirmeye hazırlanıyor. Hikayede, şarkı söylemeye tutkun bir genç kadın olan Gülizar ile başarılı veteriner hekim Murat’ın yollarının sürpriz bir şekilde kesişmesi konu ediniliyor.

    Proje tasarımı, hikayesi ve yönetmenliği Çağan Irmak'a ait olan Gülizar’ın çekimleri geçtiğimiz günlerde İzmir’de başlamıştı. Kanal D’nin yeni yayın dönemi projelerinden olan yapım Ocak 2018’de izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

    Ekranda Asmalı Konak ile fırtınalar koparan Çağan Irmak hemen ardından Çemberimde Gül Oya ve Kabuslar Evi gibi dizilere imzasını atmıştı. Irmak en son 2013’te Çalıkuşu için yönetmen koltuğuna geçmişti.

    Gülizar’ın başrolündeki Farah Zeynep Abdullah ekrandaki büyük çıkışını Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisiyle gerçekleştirdikten sonra Kurt Seyit ve Şura, Muhteşem Yüzyıl: Kösem gibi yapımlarda rol almıştı. Başarılı aktris ile Çağan Irmak daha önce, Irmak imzalı Unutursam Fısılda filminde de birlikte çalışmıştı.

    Farah Zeynep Abdullah’la başrolleri paylaşan Berk Cankat ise Medcezir, Sana Bir Sır Vereceğim, Güzel Köylü, Muhteşem Yüzyıl Kösem ve Yıldızlar Şahidim gibi dizilerde yer aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top