Hesabım
    Yıldız Kadrolu "Ocean's 8" Posterinde Ekip Toplandı!

    Ünlü kadın oyuncuları bünyesinde toplayan "Ocean's 8"ten ilk poster yayınlandı.

    Ocean's 8'in zengin kadrosu filmden gelen ilk posterde sıraya dizildi! Bu kez kadın hırsızların giriştiği büyük bir soygunu izleyeceğimiz yeni Ocean's filminde, birbirinden ünlü kadın oyuncular posterde bir araya geldi.

    Başarılı oyuncu Sandra Bullock, ödüllü oyuncu Cate Blanchett, fantastik yapımların aranan ismi Helena Bonham Carter,  American Horror Story'nin başarılı yıldızı Sarah Paulson, Mindy Project'in yıldızı Mindy Kaling, Amerikalı rap müzik sanatçısı Awkwafina ve Hollywood kariyerinde hızlı adımlarla yükselen Rihanna ve Batman'in Kedi Kadın'ı Anne Hathaway'den oluşan hırsız ekibinin yer aldığı posterin İngilizce'de "avantajlar ve dezavantajlar" anlamına gelen "pros and cons" tanımından uyarlanarak hazırlanan sloganı ise; "Her suçun ustaları vardır." 

    "Ocean's 8" filmi, Oceans serisinde George Clooney'nin canlandırdığı Danny Ocean'ın kız kardeşi üzerine kuruluyor. Debbie Ocean, 5 yıllık bir hapsin ardından serbest kalmıştır. Ancak planı özgürlüğünü kazandığı gibi tatile gitmek ya da sakin bir hayata geçiş yapmak değildir. Debbie hemen yeni bir soygun planına girişir. Yıldızlar yağmurunun yaşandığı Met Galası'nı hedef alan Debbie, soygun için Lou, Nine Ball, Amita, Constance, Rose, Daphne Kluger ve Tammy'den oluşan mükemmel bir kadroyu toplar ve 8 kişilik bu usta hırsız grubu, mükemmel soygun için kolları sıvarlar...

    Matt Damon'ın da Oceans serisinde canlandırdığı Linus Caldwell karakteriyle konuk oyuncu olacağı filmde, James Corden sigorta memurunu canlandırırken, Dakota Fanning'in de bir rolü bulunuyor. Kim Kardashian, Kendall Jenner, Anna Wintour, Adriana Lima ve Katie Holmes de filmin konuk oyuncuları arasında yer alıyor.

    Yönetmen koltuğunu Açlık Oyunları'nın yönetmen koltuğunda büyük başarı kazanan Gary Ross'un üstlendiği filmin senaryosunda ise yönetmenle birlikte Olivia Milch imzası var. Bol yıldızlı "Ocean's 8" ülkemizde 22 Haziran 2018'de vizyona girecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top