Hesabım
    The Walking Dead 8. Sezonun Yeni Bölümleriyle Şubat’ta Dönüyor

    The Walking Dead’in 8. sezon bölümleri 26 Şubat’tan itibaren FX ekranlarında olacak

    AMC

    Ekranların en popüler içeriklerinden The Walking Dead, sekizinci sezonun yeni bölümleriyle, 26 Şubat Pazartesi gününden itibaren FX ekranlarında olacak. 125’ten fazla ülkede hayranlarıyla buluşacak olan AMC dizisi, Amerika yayınından 24 saat sonra FX ekranlarında Türkiye izleyicisinin karşısına çıkacak.

    Robert Kirkman imzalı ünlü çizgi romandan uyarlanan ve son sekiz yıldır ekranların en çok izlenen yapımlarından biri olmaya devam eden dizi, geçtiğimiz günlerde hayranlarını fazlasıyla şaşırtan bir final bölümüyle sezona ara vermişti. Dizinin sezon arası, 26 Şubat günü yayınlanacak prömiyer bölümüyle son buluyor. Sezonun ikinci kısmı ise toplam sekiz bölümden oluşuyor.

    Dünyanın en çok izlenen yapımlarından olan The Walking Dead, zombi kıyametinden sonra hayatta kalmayı başaran polis memuru Rick Grimes’in öncülüğünde güvenli bir yaşam alanı arayan bir grup insanın hikayesini anlatıyor.

    Geçtiğimiz haftalarda, diziyle ilgili gelişmelerin konuşulduğu Talking Dead programda, sunucu Chris Hardwick sezon ortası final bölümünde “herkesin konuşacağı şoke edici bir olayın” yaşanacağını ve yapımcılardan bu sürpriz gelişmenin garantisini aldığını söylemişti. Dizi, Hardwick’i doğrulamış ve final bölümü, beklenmeyen bir karakterin ısırılmasıyla sona ermişti.

    The Walking Dead tarihine baktığımızda en büyük gelişmelerin sezon ya da yarı sezon prömiyerlerinde ve finallerinde gerçekleştiğini görüyoruz. Bu gelenek 26 Şubat’taki prömiyer bölümünü daha da önemli kılıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top