Hesabım
    Çizgi Roman "Kill or Be Killed" Beyaz Perdeye Uyarlanıyor!

    John Wick'in yönetmeni, "Kill or Be Killed"i beyaz perdeye uyarlayacak.

    Çizgi romanların altın çağında "Kill or Be Killed" de payına düşeni alıyor! Ed Brubaker ve Sean Phillips ikilisinin ellerinden çıkan çizgi roman "Kill or Be Killed" de beyaz perde yolculuğuna başlıyor. Çizgi romanından beyaz perde uyarlaması için yapımı Columbia Pictures üstlenecek. Filmin yönetmen koltuğunda ise, yüksek aksiyonu ve başarılı akışı ile beğeni toplayan John Wick filminin yönetmeni Chad Stahelski oturacak.

    4 Eisner ödülü adaylığı kazanan çizgi roman, adaleti kendi başına sağlamaya çalışan bir genci temel alıyor. İlk olarak 2016 yılında piyasaya sürülen çizgi roman, Dylan isimli genci ergenlik sorunlarının çok ötesinde bir problemle baş başa bırakıyor.

    Dylan, dünyanın materyalist düzeninden bıkmış, sarkastik bakış açısı sebebiyle insan ilişkilerinde kötü bir genç adamdır. Her şey üst üste geldiği bir akşam daha fazla dayanamayacağına karar verir ve yüksek bir binanın tepesinden atlar. Ancak intihar teşebbüsü mucizevi bir şekilde başarısızlıkla sonuçlanır. Kısa süre sonra sebebi ortaya çıkar; Dylan'ı ziyarete gelen bir iblis, Dylan'ın hayatını kurtardığı açıklar. Ancak bu, karşılıksız bırakılabilecek bir şey değildir. İblis Dylan'a bir anlaşma önerir; Dylan yaşadığı her ay için kötü kalpli bir adamı öldürmek zorundadır. Ancak noktaları birleştirmeye başlayan dedektif ve öldürdüğü kurbanlarının elleri uzun yandaşları Dylan'ın çevresindeki çemberi giderek daraltmaktadır...

    Senaryosunu Dan Casey'nin üstlendiği çizgi roman uyarlaması filmin oyuncu kadrosu henüz belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top