Hesabım
    Deadpool'dan Disney & 20th Century Fox Anlaşmasına Yorum Geldi!

    Düşük çeneli anti kahraman Deadpool, Disney'in 20th Century Fox'u satın alması hakkında sarkastik bir gönderi paylaştı.

    Deadpool, Disney'in 20th Century Fox'u satın almasından memnun değil! Sarkastik mizahıyla bilinen anti kahraman Deadpool, anlaşmaya dair kendi sosyal hesabından bir gönderi paylaştı. Ancak konu sosyal medya olunda Deadpool'un nerede bitip de Deadpool'u canlandıran oyuncu Ryan Reynolds'ın başladığını anlamak zor olabiliyor. Reynolds da anlaşma haberleri ilk duyulduğunda, kendi sosyal medya hesabından paylaştığı gönderi ile Deadpool mizahını aratmadı.

    Düşük çeneli anti kahramanın sosyal medyasından gelen gönderide; "Görünüşe göre aslında Matterhorn'u patlatamıyormuşsunuz" yazıyor. Bu da Disneyland'in Kaliforniya şubesinde bulunan, İsviçre alplerindeki Matterhorn dağının dizaynına sahip olan su kayağına bir gönderme. 

    Deadpool'u canlandıran sempatik oyuncu Ryan Reynolds'ın kendi hesabından paylaştığı gönderi ise şuydu; "Mickey Mouse ile Deadpool arasındaki patlamaya hazır seksüel gerilimi ortaya koymanın zamanı geldi!"

    Deadpool'un mu yoksa Reynolds'ın mı daha komik olduğuna biz karar veremedik doğrusu!

    Disney'in 20th Century Fox sinema ve televizyon haklarını satın alması sayesinde, DeadpoolX-Men ve Fantastik Dörtlü gibi Marvel evreninin sevilen karakterleri, Yenilmezler, Örümcek-Adam ve Black Panther gibi fenomen süper kahramanlarla aynı perdeyi paylaşabilecek. 13 yaş üstü olarak belirlenen süper kahraman filmlerine (Deadpool gibi) kendi kategorilerinden devam edebilme şansının da verildiği belirtildi. Bu anlaşma karşılığında Disney'in 20th Century Fox'a ödediği miktar ise 52.4 milyar dolar.

    Marvel 1990'lı yıllarda yaşadığı finansal krizin sonucu olarak pişman olacağı bir kararla, kimi çizgi roman karakterlerinin haklarını farklı yapım şirketlerine satmıştı. Bu sürecin sonucunda Universal Hulk'ın haklarını, Sony Örümcek-Adam'ın haklarını ve Fox da Fantastik Dörtlü ile X-Men'in haklarını satın almıştı. Hatasını fark eden Marvel, geçtiğimiz yıllar içinde Hulk ve Örümcek-Adam'ın haklarını geri almayı başarmış ve iki karakteri de Yenilmezler ekibine dahil edebilmişti.

    Artık Disney'in Olan 20th Century Fox Yapımları Hangileri?
    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • X-Men Marvel Evrenine Geri mi Dönüyor?
    • Beklenen Haber: Disney ve 20th Century Fox Anlaşma Masasında!
    • Artık Disney'in Olan 20th Century Fox Yapımları Hangileri?
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top