Hesabım
    Jack Black'li "Polka King"ten Eğlenceli Fragman!

    Komedyen Jack Black bu kez de dans yıldızı oluyor.

    Komedinin sevilen yüzü Jack Black bu kez de dansa bulaşıyor! Polka dansını göklere taşıyan Polka King'ten ilk fragman yayınlandı.

    Komedyen Jack Black'in Jan Lewan karakterini canlandıracağı film, gerçek bir hikayeden beyaz perdeye uyarlanıyor. 1948 doğumlu Polonya göçmeni Jan Lewan'ın hikayesini anlatan "Polka King", Amerikan rüyasına ulaşan ve onu acı bir şekilde kaybeden Polka dansçısının trajikomik hikayesini seyircilerle buluşturuyor.

    Pennsylvanialı polka dansçısı Jan, 1972'de Kanada'ya göç etmiştir. Amacı polka ile tanınmak ve zengin olmaktır. Hayallerinin peşinden giden Jan, 10 yıldan kısa bir süre içinde milyonlarca dolarlık uluslararası bir polka müziği imparatorluğu kurar. Ünü sayesinde 2 Amerikan başkanının önünde performans sergilemiş, Grammy ödülü kazanmış, hatta eski Polonya Cumhurbaşkanı Lech Walesa ve Papa 2. John Paul ile arkadaşlık kurmuştur. Ancak kayıtdışı teminat senetleri ile başlayan yasadışı kararları, ulaştığı Amerikan rüyasını tepetaklak edecektir...

    Yönetmenliğini ve senaristliğini Maya Forbes & Wallace Wolodarsky ikilisinin üstlendiği dram-komedi türü "Polka King"in kadrosunda Black'e Jenny Slate, Vanessa Bayer, Jason Schwartzman, Jacki Weaver, Robert Capron ve Willie Garson eşlik ediyor. Prömiyerini 2017 Sundance Film Festivali'nde yapan "Polka King", 12 Ocak 2018 tarihi itibariyle online yayın platformu Netflix üzerinden seyircilerle buluşmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top