Hesabım
    Addams Ailesi'nin Reisi Oscar Isaac!

    Yeni Addams ailesi filminde Gomez Addams'ı Oscar Isaac mi canlandıracak?

    Oscar Isaac Addams Ailesi'nin karizmatik babası mı oluyor? 1930'lu yıllarda New Yorker Gazetesi'nde yayınlanmaya başlayan, karikatürist Charles Addams imzalı çizgi seri Addams Ailesi, bir kez daha beyaz perdeye geri dönüyor! Animasyon olarak çekilecek olan filmde aile reisi Gomez Addams'ı canlandırması için yeni nesil Star Wars'un asi pilot Poe'su Oscar Isaac düşünülüyor.

    The Tracking Board'ta yer alan habere göre gerek dizisi, gerek filmleri çok sevilen Addams Ailesi'nin uzun zamandır beklenen animasyon macerası için çarklar dönmeye başladı. 1991 ve 1993 yapımı uyarlamalarda gotik ailenin reisini  beyaz perdede canlandırmış olan Raul Julia'ya benzerliğiyle dikkat çeken Ocar Isaac'in, rol için düşünülen isim olması herhalde kimseyi şaşırtmamıştır... Gelen haberlere göre Isaac ile anlaşma aşaması sürüyor.

    Usta yönetmen Tim Burton'ın yönetmen koltuğunu üstleneceği 3D bir Addams Ailesi filmi de 2010 yılında gündeme gelmiş, ancak bir gelişme olmamıştı. Ardından 2013 yılında MGM yapımı animasyon Addams Ailesi filminin geleceği onaylandı. Ancak bu proje de şu ana kadar askıda bekliyordu. Görünüşe göre Oscar Isaac ile birlikte kadro arayışı başlamış oldu. Gelen habere göre yapım şirketi Isaac ile anlaşmaya varmadan ailesinin diğer üyelerinin arayışına başlamayacak. Sausage Party'nin yönetmeni Conrad Vernon'ın imzasını taşıyacak olan animasyon uyarlamanın senaryosunda Pamela Pettler imzası olacak.

    Bakalım Charles Addams'ın 1938'de başlayıp 1988'deki ölümüne dek çizmeyi sürdürdüğü karikatür köşesi Addams Ailesi'nin yepyeni beyaz perde yolculuğunda neler olacak?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top