Hesabım
    Animasyon "Early Man" ile Tarihte Yolculuk!

    Animasyon filmi "Early Man"den fragman ve poster yayınlandı.

    Yıldızı bol animasyon Early Man'den yeni poster ve fragman yayınlandı! Tarih öncesine espriili bir bakış sunan rengarenk animasyon maceranın zengin seslendirme kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor.

    Filmin yönetmen koltuğunda Tavuklar Firarda ile tanıdığımız, 4 Oscar ödülü sahibi Nick Park otururken, filmin senaryosunda Mark Burton, James Higginson ve John O'Farrell'ın imzası var. Lord Nooth olarak Marvel'ın kötü kalpli Asgard tanrısı Loki olarak tanıdığımız Tom Hiddleston, Dug olarak Oscar ödüllü oyuncu Eddie Redmayne ve Goona olarak Game of Thrones yıldızı Maisie Williams'ın başı çektiği seslendirme kadrosunda Timothy Spall, Richard Ayoade, Selina Griffiths, Johnny Vegas, Mark Williams, Gina Yashere, Simon Greenall ve Richard Webber da yer alıyor.

    Tarih öncesi bir çağın eğlenceli hikayesini anlatan film kocaman mamutlardan mağara adamlarına bol bol karakteri barındırıyor. Film, dinozorların ve yünlü mamutların yeryüzünde dolaştığı bir dönemde geçiyor. Tarihin başlangıcında mağarasında yaşamakta olan mağara adamı Dug ve en yakın arkadaşı Hognob, evlerini kurtarabilmek adına bütün kabilelerini bir araya getiriyor ve Lord Nooth ile onun Broz Çağı Şehri'ne karşı mücadele veriyor...

    Eğlenceli animasyon "Early Man" ülkemizde 13 Nisan 2018 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top