Hesabım
    "Bright"tan Bol Yıldızlı Özel Video!

    Fantastik aksiyon "Bright" zengin kadrosuyla 22 Aralık'ta Netflix'te!

    Fantastik polisiye aksiyonu Bright için geri sayım başladı! Bol yıldızlı kadrosuyla olduğu kadar ilgi çekici hikayesiyle de göz dolduran "Bright", 22 Aralık'ta tüm dünya ile aynı anda sadece Netflix’te gösterime girecek. Merakla beklenen yapımın zengin kadrosundan altyazılı bir özel video yayınlandı. 

    Hollywood'un sevilen yıldızı Will Smith ve son olarak Midnight Special ile karşımıza çıkan Joel Edgerton'ın başrollerini paylaştığı "Bright"ın kadrosunda Ejderha Dövmeli Kız ile yaptığı çıkışın ardından sayısız projede karşımıza çıkan Noomi Rapace, Vampir Akademisi'nin güzel oyuncusu Lucy Fry, Brad William Henke, Austin Hébert, Tom Wilkinson, Tess Harper, Usher ve Édgar Ramírez de bulunuyor.

    Suicide Squad'ın yönetmeni David Ayer'in yönetmenliğini üstlendiği fantastik aksiyon, farklı ırkların bir arada bulunduğu bir dünyada, herkesin kaderinin sihirli bir objeye bağlı olduğu büyülü bir gerçeklik sunuyor.

    İnsanların, orkların, elflerin ve perilerin, yani kısaca bütün fantastik ırkların bir arada yaşadığı bir dünyada, insan ırkına mensup Ward ve ork Jakoby gece devriyesinde partner olan iki polis memurudur. Ancak Jakoby teşkilattaki tek ork memurdur ve bu yüzden oldukça zorlanmaktadır, Ward'un tavırları da bu zorluğu güçlendirmektedir. İkili, aralarındaki farklılıkları aşmaya çalışmanın yanı sıra kanunu çiğneyenlerle de mücadele etmektedirler. Günün birinde bildikleri dünya çok güçlü bir tehdit altına girer. Artık genç dişi elfi ve yanlış ellerde her şeyi yok edebilecek, çoktan unutulduğu sanılan bir kutsal emaneti korumak için birlikte çalışmalıdırlar...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top