Hesabım
    Altın Kalpli Dev "Ferdinand"tan Yeni Video Var!

    Animasyon macera "Ferdinand"tan teaser geldi.

    Renkli modern fabl Ferdinand yakında seyircilerin karşısında! Arenada dövüşmektense tarlalarda çiçek koklamayı tercih eden bir boğanın öyküsünü anlatan eğlenceli animasyondan yeni dublajlı teaser yayınlandı.

    Altın kalpli nazik boğa Ferdinand sakin mizacına ve doğa sevgisine rağmen dış görünüşü sebebiyle vahşi bir canavar olarak algılanır. Tehlikeli bir canavarla karıştırıldıktan sonra yakalanıp evinden ayrı düşürülür. Kendini İspanya'da bulan Ferdinand, evine dönmeye kararlıdır. Ancak bunun için alabileceği bütün yardıma ihtiyacı olacaktır. Zira insanların ona yüklediği anlamla kendi olduğu boğa bambaşkadır...

    Buz Devri serisinin ilk 3 filminin ve Rio serisinin yönetmen koltuğuna oturmuş olan deneyimli animasyon yönetmeni Carlos Saldanha'nın imzasını taşıyan "Ferdinand", orijinal seslendirme kadrosunda Daveed Diggs, Gabriel Iglesias, Bobby Cannavale, David Tennant, Flula Borg, Sally Phillips, Boris Kodjoe gibi isimleri bulunduruyor.

    Munro Leaf imzalı çocuk kitabından yola çıkılarak beyaz perdeye aktarılan eğlenceli animasyon 22 Aralık'da ülkemizde beyaz perdeye uğrayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top