Hesabım
    2017'de En Çok Görüntülenen Fragmanlar!

    Bu yıl beyazperde.com'da en çok hangi fragmanları izlediniz?

    Favori sinema siteniz beyazperde.com olarak bir kez daha sizler için yıl sonu dökümlerimizi çıkarttık. Sitemizde en çok nelere baktığınızı inceledik ve sizler için 2017 yılı boyunca en çok ilginizi çeken fragmanları derledik. Bakalım hangi fragmanları izlemişsiniz?

    Listemizin yerli fragmanlar bölümünde zirveyi bu yılın en çok izlenen filmi olan Recep İvedik 5'in fragmanı çekiyor. Şahan Gökbakar'ın hayat verdiği fenomen karakterin 5. devam halkasından gelen fragman sizler tarafından en çok rağbet gören yerli video olmuş. Yabancı fragmanlar listesinde ise başta Hızlı ve Öfkeli 8 yer alıyor. Araba tutkunlarının aksiyona doyduğu 8. devam halkası, yabancı listede zirveye oturuyor.

    Listenin 2. yerli fragmanı ise bu yıl Yabancı Dilde En İyi Film Oscar ödülü yarışına gönderdiğimiz Ayla filminin oluyor. Yabancı fragmanların 2. sırasında ise Disney'in yeni nesil etnik prensesi Moana'nın fragmanı yer alıyor. Listenin 3. sırasında yerli fragmanlardan Ata Demirer'li komedi filmi Olanlar Oldu yer alırken, yabancı fragmanlardan ise E.L. James imzalı fenomen roman serisinin 2. devam halkası Karanlığın Elli Tonu'nun fragmanı yer buluyor.

    Yerli fragmanlar listesine baktığımızda 10 filmden 6'sını yerli komediler oluşturuyor. Geriye kalan 4 yerli film ise farklı kategorilerden geliyor. Yabancı fragmanlarda ise ağırlık fantastik yapımlarda olsa da, aksiyon ve animasyon türleri de revaşta...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top