Hesabım
    Yıldız Kadrolu "Ocean's 8"ten Beklenen Fragman!

    Bol yıldızlı spin-off "Ocean's 8"ten ilk fragman yayınlandı.

    Danny Ocean'ın ardından bu kez kız kardeşi iş başında! Bu kez Oceans serisinde George Clooney'nin canlandırdığı Danny Ocean'ın kız kardeşinin soygun macerasını anlatacak olan bol yıldızlı kadın soygunu komedisi Ocean's 8'ten beklenen fragman yayınlandı!

    Başarılı oyuncu Sandra Bullock, ödüllü oyuncu Cate Blanchett, fantastik yapımların aranan ismi Helena Bonham Carter,  American Horror Story'nin başarılı yıldızı Sarah Paulson, Mindy Project'in yıldızı Mindy Kaling, Amerikalı rap müzik sanatçısı Awkwafina ve Hollywood kariyerinde hızlı adımlarla yükselen Rihanna'dan oluşan hırsız ekibi nihayet iş başında!

    Debbie Ocean, 5 yıllık bir hapsin ardından serbest kalmıştır. Ancak planı özgürlüğünü kazandığı gibi tatile gitmek ya da sakin bir hayata geçiş yapmak değildir. Debbie hemen yeni bir soygun planına girişir. Yıldızlar yağmurunun yaşandığı Met Galası'nı hedef alan Debbie, soygun için Lou, Nine Ball, Amita, Constance, Rose, Daphne Kluger ve Tammy'den oluşan mükemmel bir kadroyu toplar ve 8 kişilik bu usta hırsız grubu, mükemmel soygun için kolları sıvarlar. En önemli hedefleri ise Batman'in Kedi Kadın'ı Anne Hathaway'in canlandırdığı Daphne Kluger'ın boynundaki değerli gerdanlıktır...

    Yönetmen koltuğunu Açlık Oyunları'nın yönetmen koltuğunda büyük başarı kazanan Gary Ross'un üstlendiği filmin konuk oyuncu kadrosu da en az kadrosu kadar zengin! Matt Damon'ın da Oceans serisinde canlandırdığı Linus Caldwell karakteriyle konuk oyuncu olacağı filmde, James Corden sigorta memurunu canlandırırken, Dakota Fanning'in de bir rolü bulunuyor. Kim Kardashian, Kendall Jenner, Anna Wintour, Adriana Lima ve Katie Holmes de filmin konuk oyuncuları arasında yer alıyor.

    Bol yıldızlı "Ocean's 8" ülkemizde 22 Haziran 2018'de vizyona girecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top