Hesabım
    "Rüzgar" Sevginin Gücünü Hatırlatacak!

    Bol yıldızlı aile dram-komedisi "Rüzgar"dan duygusal bir teaser geldi.

    Bol yıldızlı aile dram-komedisi Rüzgar'dan "aile"nin ne demek olduğunu irdeleyen bir teaser geldi. Aile olmanın kan bağıyla değil gönül bağıyla olduğunun altını çizen videoda sevginin hangi güçlüklere göğüs germeyi sağlayacağı da görülüyor.

    Filmin küçük baş kahramanı Rüzgar'ı Ata Berk Mutlu'nun canlandırdığı filmin kadrosunda Nebil Sayın, Hülya Duyar, Altuğ Yücel ve Cezmi Baskın gibi isimler de yer alıyor. Filmin başrollerinde ise güzel oyuncu Belçim Bilgin ile romantik yapımların sevilen yüzü olmanın yanında şarkılarıyla da beğeni toplayan Halil Sezai yer alıyor. 

    35 yaşında, kariyerine bağlı bir kadın olan Ece, bir şirketin genel müdür yardımcılığını yapmaktadır. Sevgilisi Alper ile mutlu bir ilişkileri vardır ve 2 yıllık ilişkilerini evlilikle taçlandırmanın zamanı gelmiştir. Fakat Alper’in çocuk isteğine karşı çıkan Ece yüzünden bir türlü evlenemezler. Tam da bu sırada beklenmedik bir şekilde hayatlarına giren bir kapkaç çetesi elemanı olan 10 yaşındaki Rüzgar her şeyi değiştirecektir. Küçük çocuğun gelişi, Ece ve Alper'in bağlarını güçlendirecek ve "aile" olmanın ne demek olduğunu anlamalarını sağlayacaktır...

    Yönetmen koltuğunda F. Serkan Acar'ın oturduğu, sevgi - hayat - aile çemberinde renkli bir yolculuk vadeden "Rüzgar" 19 Ocak'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top