Hesabım
    "Acı Tatlı Ekşi"nin Galası Gerçekleşti!

    "Acı Tatlı Ekşi" bu Cuma sinemalarda!

    Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy'lu "Acı Tatlı Ekşi"nin galası gerçekleşti. Aşk Yeniden dizisi ile ekranların en sevilen çiftlerinden birine dönüşen Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy'un yanı sıra kadrosunda birçok ünlü ismi de bulunduran romantik dram filmi "Acı Tatlı Ekşi"nin galası dün akşam Kanyın Cinemaximum'da yapıldı. Film, 22 Aralık'ta vizyonda!

    Kanyon AVM'de gerçekleşen galada yönetmen Andaç Haznedaroğlu, yapımın yılın ilk ve tek aşk filmi olduğunu söyledi. Mutlu ve heyecanlı olduklarını dile getiren Haznedaroğlu, "Çekimler benim için çok çok önemli bir dönemdi. Çünkü çok inandığım ve sevdiğim oyuncularla çalıştım. Buradan hepsine çok teşekkür ediyorum. Herkes yüreğini, emeğini ortaya koydu. Genellikle oyuncular diziden çıkıp film yaparlar. Filme çok çalışılmaz. Biz ise filmimizde seyirciye gerekli değeri vermek için çok çalıştık" dedi.

    Filmde "Duygu" karakterini canlandıran Özge Özpirinçci; "Benim ruhumdan, bedenimden, aklımdan, fikrimden, kalbimden bir parçanın olduğu bir karakter ve film oldu. Benim için aynı zamanda provalar ve çekimler çok güzel bir süreç oldu. Eminim sonucu da bir o kadar güzel olacak" derken, filmin başrolü ve senaristi olan Buğra Gülsoy da; "Bizim kendi hayatımızdan, yaşadığımız, yaşamaya devam ettiğimiz duyguları içeren, gerçek bir film olduğunu, gerçek insanların anlatıldığını düşünüyorum. Umarım yolu açık olur" diye konuştu.

    Kadrosunda Yusuf Akgün, Gözde Türkpençe, Osman Alkaş, Füsun Demirel, Rahmi Dilligil, Ferda Işıl ve Somer Karvan gibi oyuncuların bulunduğu "Acı Tatlı Ekşi", çocukluk arkadaşı olan Duygu ve Murat'ın üniversitede başlayan ve yıllara uzanan aşk hikayesini anlatıyor. Aşkın ve acının bolca yer bulduğu yerli yapım, sürprizlerle dolu acıklı hikayesi ile kalplere dokunacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top